Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου στα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, με εμπλοκή δύο φορτηγών, ενώ ακολούθησε καραμπόλα έξι οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, από τη Βέροια προς την Κοζάνη.
Στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχαν εγκλωβισμένοι στα δύο φορτηγά, ενώ τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης δεν έγιναν γνωστά.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας, της Τροχαίας, του ΕΚΑΒ και της Πολιτικής Προστασίας.
Έπειτα από περίπου δυόμισι ώρες διακοπής, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε προσωρινά και διεξαγόταν από μία λωρίδα, ενώ προβλεπόταν νέα διακοπή για την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων φορτηγών και των υπόλοιπων οχημάτων.
Πηγή: https://www.ertnews.gr/