Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026

Αγιασμός στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας

Αγιασμός στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Φλώρινας, παρουσία των μελών και των εργαζομένων της δομής.

Την τελετή πραγματοποίησε ο Πρεσβύτερος Παύλος Δούμτσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Κ.Η.Φ.Η., Αθανάσιος Μπέλτσος, μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, για υγεία και δύναμη.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Μπέλτσος αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας του Κέντρου και στη συμβολή του στην καθημερινή φροντίδα και υποστήριξη των ηλικιωμένων πολιτών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, αναδεικνύοντας τη σημασία της συντροφικότητας, της κοινωνικής μέριμνας και της ανθρώπινης επικοινωνίας, που αποτελούν βασικές αρχές λειτουργίας του Κ.Η.Φ.Η.

 

 

Κώστας Βάνης
 



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ