Δευτέρα 11 Μαΐου 2026

Τριανταφυλλιές αγάπης από τον Δήμο Γρεβενών και το ΚΔΗΦ «Ευημερία».--Συμβολική δράση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Τριανταφυλλιές αγάπης από τον Δήμο Γρεβενών και το ΚΔΗΦ «Ευημερία».--Συμβολική δράση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε συμβολική περιβαλλοντική δράση με τη συμμετοχή των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ «Ευημερία», σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Γρεβενών.

Η δράση έλαβε χώρα την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026, σε χώρο πρασίνου κοντά στη γέφυρα Καλαμπάκας, όπου οι συμμετέχοντες προχώρησαν στη φύτευση τριανταφυλλιών, οι οποίες αποτελούν προσφορά της δομής.

Στην πρωτοβουλία παρευρέθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Πολεοδομίας, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Βάιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους ωφελούμενους και το προσωπικό του ΚΔΗΦ για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους.

Όπως τονίστηκε, η δράση είχε συμβολικό χαρακτήρα, με μηνύματα αγάπης, τρυφερότητας και δημιουργίας, τιμώντας παράλληλα τη μητρότητα και την προσφορά της, ενώ αναδείχθηκε η σημασία πρωτοβουλιών που ενισχύουν την κοινωνική συμμετοχή και την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

 

Γιώργος Κραστάνας



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ