Κυριακή 3 Μαΐου 2026

Εντυπωσίασε η έκθεση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας – Μήνυμα επιβράβευσης από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Εντυπωσίασε η έκθεση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας – Μήνυμα επιβράβευσης από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας για τη διοργάνωση της έκθεσης «Παρουσίαση Έργων Μαθητών/Σπουδαστών στην Τοπική Κοινωνία», η οποία πραγματοποιείται από τις 28 έως και τις 30 Απριλίου 2026 στον ισόγειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Η έκθεση, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία, παρουσιάζει πρωτότυπα έργα μαθητών και σπουδαστών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας, του Τμήματος Μαθητείας και της ΣΑΕΚ Φλώρινας, αναδεικνύοντας το εύρος των γνώσεων, την πρακτική κατάρτιση και τη δημιουργικότητα που καλλιεργείται στα εργαστήρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου.

Τα εκθέματα αποτυπώνουν την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς εργασίας, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό ρόλο των εργαστηριακών κέντρων στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και επαγγελματικής προοπτικής των νέων.

Η Διεύθυνση συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς για την καθοδήγηση και την αφοσίωσή τους, καθώς και τους μαθητές και σπουδαστές για την προσπάθεια και το ταλέντο τους, τονίζοντας ότι τέτοιες δράσεις ενισχύουν τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την κοινωνία και προάγουν την εξωστρέφεια της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 

Γιώργος Κραστάνας

 



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ