Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Έρημη πόλη η Κοζάνη μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας- Νεαρός κάνει κάμψεις στους άδειους δρόμους (video)

Έρημη πόλη η Κοζάνη μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας- Νεαρός κάνει κάμψεις στους άδειους δρόμους (video)

Έρημη πόλη ήταν χθες το βράδυ η Κοζάνη, καθώς μετά τις 12 και μισή το βράδυ όλοι έσπευσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όπως ορίζουν τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, για τις περιοχές με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, με σκοπό την αναχαίτιση της πανδημίας.

Μία από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες οδούς της Κοζάνης, η Παύλου Μελά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ήταν άδεια! Στον δρόμο που υπό άλλες συνθήκες θα γέμιζε από ζωή, χθες το βράδυ δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Αυτό φαίνεται ότι έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε έναν νεαρό που επέστρεφε στο σπίτι με ένα φίλο του, ώστε το έριξε στις..κάμψεις! Όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής, ο νεαρός μάλλον είδε πρώτη φορά την οδό αυτή τόσο άδεια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τη γυμναστική στη μέση του δρόμου!

Από την κατάσταση φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε και ένας ακόμη κάτοικος της Κοζάνης, ο οποίος τα μεσάνυχτα βρισκόταν εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς και θέλησε να μεταδόσει από τον λογαριασμό του στο facebook ένα βίντεο, με σκοπό να αποτυπώσει τις πιο πολυσύχναστες περιοχής της πόλης, οι οποίες δεν είχαν ίχνος ανθρώπινης παρουσίας!Πηγή: https://www.newsbreak.gr/ellada/139447/erimi-poli-i-kozani-meta-tin-apagoreysi-kykloforias-nearos-kanei-kampseis-stoys-adeioys-dromoys-tis-polis-video/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ