Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Κοζάνη: 154 τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19 στα Σέρβια

Κοζάνη: 154 τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19 στα Σέρβια

Στα 154 ανήλθαν τα τεστ ταχείας ανίχνευσης που διενεργήθηκαν σήμερα Δευτέρα στον Δήμο Σερβίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτροπή της διασποράς της covid-19. Τα πρώτα τεστ διενεργήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σερβίων όπου υπήρχε ανησυχία μετά τον εντοπισμό των τριών θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους, συν ενός στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα 43 τεστ στο Κέντρο Υγείας ήταν αρνητικά, ενώ βρέθηκαν και δύο θετικά στο σύνολο των πολιτών που προσήλθε στην πλατεία.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Σερβίων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι υπέδειξαν υπευθυνότητα και προσήλθαν στην πλατεία της πόλης, προκειμένου να εξεταστούν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία βρίσκονται στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες στο πλαίσιο της οργανωμένης δράσης διενέργειας τεστ στην Π.Ε. Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Δέσποινα ΑμαραντίδουΠηγή: https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kozani/kozani-154-test-tacheias-anichneysis-covid-19-sta-servia/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ