Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”» Του Υπουργείου Οικονομικών-

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”»  Του Υπουργείου Οικονομικών-

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει

Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη

με θέμα:

 

«Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”»

Του Υπουργείου Οικονομικών-

Εννεάμηνη επιδότηση των δανείων με υποθήκη την πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από την παγκόσμια πανδημία Covid-19

 

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρα 13:00 έως 14:00

 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, που θα ενημερώσει τους δικαιούχους για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Δικαιούχοι του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ” είναι: Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Φυσικά Πρόσωπα με Ατομική Επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί από τον Covid-19, Εταίροι Προσωπικών ή Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά, κ.α.

 

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, για να τους αποσταλεί ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη.

Η πρόθεση συμμετοχής τους θα πρέπει να δηλωθεί ως την Τετάρτη 16/9/2020 με την αποστολή στην ηλεκτρονική Δ/νση του Επιμελητηρίου : chambers@otenet.gr των ακολούθων στοιχείων:

· Ε-mail

· Ονοματεπώνυμο

· Επωνυμία Επιχείρησης

· Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με στο τηλ. 24610 41693 (αρμόδιοι : Βίκυ Δούσιου, Κατερίνα Καρακουλάκη)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΡΗΣΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ