Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Βαθιά διχασμένες οι ΗΠΑ! «Διαδηλωτές» καίνε τη Βίβλο και βρίζουν τον Τραμπ – Όλα δείχνουν εμφύλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαθιά διχασμένες οι ΗΠΑ! «Διαδηλωτές» καίνε τη Βίβλο και βρίζουν τον Τραμπ – Όλα δείχνουν εμφύλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί είναι οι «αλληλέγγυοι φιλειρηνιστές»...
Σκηνές εμφυλίου εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ, τη στιγμή που πλησιάζει η ημερομηνία-ορόσημο της 3η Νοεμβρίου, όπου και θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές.

Κατά πολλούς αυτές θα είναι και οι κρισιμότερες εκλογές στην ούτως ή άλλως σύντομη ιστορία των ΗΠΑ.

Και όχι άδικα!

Η πόλωση και το κλίμα εμφυλίου εντείνονται τις τελευταίες μέρες, ενώ επίκεντρο των ταραχών από αριστερές ομάδες αποτελεί πλέον το Πόρτλαντ.

Από την ημέρα ειδικά που ο Τραμπ με ειδικό διάταγμα έστειλε στο Πόρτλαντ εκατοντάδες μέλη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, η κατάσταση εκτραχύνθηκε με καθημερινά επεισόδια και «πύρινες» δηλώσεις των τοπικών αρχόντων κατά του Λευκού Οίκου.

Αποκορύφωμα αποτέλεσαν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που προκάλεσαν αριστεροί «διαδηλωτές», καίγοντας μεταξύ άλλων αφίσες που απεικόνιζαν τον Τραμπ, την αμερικάνικη σημαία καθώς επίσης ακόμη και τη Βίβλο!

Τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ντ.Τραμπ και του αμερικανικού έθνους έπαιρναν και έδιναν, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς σκοπούς των κατά τα άλλα «φιλειρηνικών αντιρατσιστών» μερικοί εκ των οποίων αυτοαποκαλούνται «ακτιβιστές».

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μιλήσει σε προεκλογική του συγκέντρωση για όλες αυτές τις αριστερές ομάδες λέγοντας:

«Μην κάνετε λάθος, αυτή η αριστερή πολιτιστική επανάσταση επιχειρεί να ανατρέψει την Αμερικανική Επανάσταση. Αν τα καταφέρει θα καταστρέψει έναν πολιτισμό που έχει σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τη φτώχεια, την αρρώστια, τη βία, την πείνα. Που έχει ανυψώσει την ανθρωπότητα σε νέα όρια επιτευγμάτων, ανακαλύψεων και προόδου. Για να τα καταφέρουν γκρεμίζουν κάθε άγαλμα, κάθε σύμβολο, κάθε ανάμνηση της εθνικής μας κληρονομιάς».

Donald J. Trump

 

@realDonaldTrump

·

29 Ιουλ 2020

If the Federal Government and its brilliant Law Enforcement (Homeland) didn’t go into Portland one week ago, there would be no Portland -- It would be burned and beaten to the ground. If the Mayor and Governor...

Φωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα

Donald J. Trump

 

@realDonaldTrump

...do not stop the Crime and Violence from the Anarchists and Agitators immediately, the Federal Government will go in and do the job that local law enforcement was supposed to do!

8:02 μ.μ. · 29 Ιουλ 2020

 

 

 Πηγή: https://www.el.gr/diethni/kosmos/vathia-dichasmenes-oi-ipa-diadilotes/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ