Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Κύπελλο: Στη Ριζούπολη ο τελικός ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Κύπελλο: Στη Ριζούπολη ο τελικός ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου. Τι αντιπρότειναν οι Πειραιώτες.

Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου (26/7, 21.00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αυτό απόφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από σχετική συνεδρίασή της. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο μόνος που ψήφισε "όχι" ήταν ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα αντιπρότειναν να γίνει ο αγώνας είτε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είτε στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως καμία από τις δύο προτάσεις δεν πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας 12 ήταν οι ψήφοι υπέρ του να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ολυμπιακός ψήφισε αρνητικά, ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη, ανέφερε ότι εκεί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.Πηγή: https://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/kupello-sth-rizoupolh-o-telikos-aek-olympiakos.5729755.html

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ