Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Σ. Πέτσας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν που βάλαμε τέλος στο χάος που εγκατέλειψαν φεύγοντας»

Σ. Πέτσας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν που βάλαμε τέλος στο χάος που εγκατέλειψαν φεύγοντας»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε με σκληρή γλώσσα στην κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τεράστια βήματα στο μεταναστευτικό, ενώ ανέφερε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα είχε κάνει την χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας η κυβέρνηση μείωσε κατά 51% τις ροές στα νησιά, ενώ «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι» . Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρει τα εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι. Και συντάσσεται με όσους διαβάλουν και υπονομεύουν τη χώρα μας στο μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, υιοθετώντας την προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας» .

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι «ενοχλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ που ένα χρόνο τώρα έγιναν τολμηρά βήματα για να μπει τέλος στο χάος που εγκατέλειψε φεύγοντας. Ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά 51% οι ροές στα νησιά το α’ εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το α΄ εξάμηνο του 2019» .

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ότι «ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά σχεδόν 24% οι διαμένοντες στα νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος των μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών. Ενοχλούνται που αυξήθηκαν κατά 88% οι πρωτοβάθμιες αποφάσεις επί αιτήσεων ασύλου. Ενοχλούνται που μειώθηκαν συνολικά κατά 4% οι διαμένοντες σε ολόκληρη την Ελλάδα» και κατέληξε:

«Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκασαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες. Τιμώντας την επιλογή των Ελλήνων, δίνουμε τη μάχη για φύλαξη των συνόρων μας, επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, αύξηση των επιστροφών και λειτουργία των κλειστών, ελεγχόμενων δομών» . Πηγή: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/894320_s-petsas-ston-syriza-enohlithikan-poy-valame-telos-sto-haos-poy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ