Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Πρόβλημα ηχορρύπανσης και άλλων απρεπών ενεργειών κοντά στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Τα γνωρίζει η αστυνομία Πτολεμαΐδας;;;

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο, στον κόμβο που βρίσκεται στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, της άναρχης κυκλοφορίας κάποιων αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού να σπινάρουν κάνοντας τον κύκλο του κόμβου δύο και τρεις φορές συνεχώς με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάλογη ηχορύπανση με κίνδυνο μάλιστα  την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων που μένουν στην περιοχή ακόμη και των διερχομένων οι οποίοι μεταβαίνουν στο κολυμβητήριο ή και στο κλειστό γυμναστήριο για να αθληθούν, οι περισσότεροι τυγχάνει να είναι νεαρά άτομα.

Το ίδιο συμβαίνει και με κάποια δίτροχα οχήματα τα οποία με τις κομμένες εξατμίσεις τους δημιουργούν όχι μόνο ηχορύπανση αλλά και πανικό στον κόσμο που θα βρεθεί εκεί κοντά τους με τον θόρυβο που δημιουργούν.

Ακόμη πολλά οχήματα ερχόμενα από την είσοδο εξ ανατολικού αντί να κάνουν κανονικά τον κύκλο για να εισέλθουν στην πόλη προτιμούν να οδηγούν παράνομα μη κάνοντας αυτήν την πορεία παρά πηγαίνοντας ευθεία...όπως τους βολεύει.

Έχουν πολλές φορές ξεφύγει οχήματα και προσέκρουσαν επί του φράκτη που φέρουν τα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά το σιδηρούν κιγκλίδωμα όσο και τα οχήματά τους εξ αιτίας της ταχύτητας ή της απροσεξίας.

Ακόμη τις βραδινές ώρες άτομα περιφερόμενα επί του συγκεκριμένου  σημείου πετούν αυγά ντομάτες κ.λ.π σε καταστήματα και σπίτια δημιουργώντας θόρυβο που τρομάζει τους κατοίκους   εξ αιτίας της ησυχίας που επικρατεί από το προχωρημένο της ώρας καθώς και υλικές ζημιές είτε σπάζοντας κάποια τζάμια είτε λερώνοντας τους τοίχους που θα χρειαστούν άμεσα βάψιμο.

Όλα αυτά τα φαινόμενα τα γνωρίζει η αστυνομία της Πτολεμαΐδας;;;

Αν, ναι, τι κάνει για την πάταξη αυτών των φαινομένων;;;;

Και αν όχι....να εντείνει τις περιπολίες στην περιοχή αυτή να μην υπάρξουν και θύματα ακόμη με τις ανωτέρω πράξεις των ασυνείδητων οδηγών τροχοφόρων και μη.BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ