Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κινδύνευσαν σπίτια από τη φωτιά στην Κνωσό - Ερευνες για εμπρησμό στην Κάρυστο

Κινδύνευσαν σπίτια από τη φωτιά στην Κνωσό - Ερευνες για εμπρησμό στην Κάρυστο

Υπό έλεγχο είναι πλέον η φωτιά στην Κνωσό, μετά από πολύωρη μάχη των πυροσβεστών. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο.

Αρχικά υπήρξε φόβος για τα σπίτια που βρίσκονταν κοντά στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κίνδυνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Βλυχιά, όπου δεν υπάρχει κοντά οικισμός, αλλά μόνο κάποιες διάσπαρτες κατοικίες. Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες καθώς και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά έχει οριοθετηθεί.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά στο Κατσαρώνι Καρύστου, όπου επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν δύο ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη. Σημειώνεται ότι με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής στην περιοχή μεταβαίνει ?κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Οι ισχυροί άνεμοι προβληματίζουν τους πυροσβέστες που επιχειρούν στη Κάρυστο αυτή τη στιγμή, την ώρα που οι φλόγες κινούνται με μεγάλες ταχύτητες σε χαμηλή βλάστηση.Πηγή: https://www.real.gr/koinonia/arthro/kindyneusan_spitia_apo_ti_fotia_stin_knoso_ereunes_gia_emprismo_stin_karysto-651008/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ