Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Πηγές από το Δ'ΣΣ διαψεύδουν την συγκέντρωση παράνομων μεταναστών ανατολικά του Έβρου - Τι υπάρχει

Πηγές από το Δ'ΣΣ διαψεύδουν την συγκέντρωση παράνομων μεταναστών ανατολικά του Έβρου - Τι υπάρχει

Στρατιωτικές πηγές του Δ'ΣΣ διέψευδαν  ότι υπάρχει κινητικότητα παράνομων μεταναστών στην Ανατολική Θράκη, όπως αρχικά μετέδωσαν ιστοσελίδες της περιοχής. 

Πριν 1,5 ώρα εκδόθηκε και ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ.Πέτσα, αλλά επειδή η κυβέρνηση έχει «συλληφθεί» επανειλημμένα τελευταία να παραποιεί ή να αλλοιώνει τα γεγονότα, με πλέον χαρακτηριστική την περίπτωση του «γκριζαρίσματος» του κτήματος Μιχαηλίδη της περιοχής «Μελισσοκόμος» στις Φέρες, οι στρατιωτικές πηγές της περιοχής που έχουν  άμεση εικόνα της κατάστασης, είναι σαφώς πιο έγκυρες.

Δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές ανέφεραν λοιπόν ότι: «Δεν υπάρχει καμία κινητικότητα, ούτε καμία συγκέντρωση μεταναστών ή προσφύγων στην ανατολική πλευρά. Τα στοιχεία που μας έρχονται από τα μέσα παρατήρησής μας από χθες το απόγευμα, δεν δείχνουν κάτι το ανησυχητικό μέχρι και 50 χλμ. βάθος από το ποτάμι. Αντίθετα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τουρκικών drone από σήμερα το πρωί τα οποία παρακολουθούν μια δική μας άσκηση».Πηγή: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/884418_piges-apo-dss-diapseydoyn-tin-sygkentrosi-paranomon-metanaston

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ