Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αποφασισμένος να βάλει τάξη στο χάος ο Ντ.Τραμπ: «Οι ομάδες Antifa θα χαρακτηρίζονται ως “τρομοκράτες”» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασισμένος να βάλει τάξη στο χάος ο Ντ.Τραμπ: «Οι ομάδες Antifa θα χαρακτηρίζονται ως “τρομοκράτες”» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολικό «μπάσιμο» της Εθνικής Δεξιάς κατά του χάος που προωθούν οι αριστερές ομάδες.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ όπου επεκτείνονται τα βίαια επεισόδια στους δρόμους αρκετών πόλεων.

Παρότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο χθες για «γρήγορη ανάπτυξη του στρατού», σήμερα σε νέα του δήλωση είπε πως «προς το παρόν δεν θα αναπτυχθούν οι στρατιώτες για την καταστολή των διαδηλώσεων».

«Δεν θα ομοσπονδιοποιήσουμε την Εθνοφρουρά για την ώρα. Αν κριθεί απαραίτητο, έχουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα που μπορούμε να αναπτύξουμε…αν οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι το έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση», είπε ο Ο΄Μπράιαν στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις για την επιβολή του νόμου θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια των δημάρχων και των κυβερνητών.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζονται οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι για να διατηρήσουν τον έλεγχο των πόλεών τους», είπε.

«Τρομοκρατικές θα χαρακτηρίζονται οι ομάδες των Antifa»
Σε μία κίνηση-ματ, ο Αμερικανός πρόεδρος γνωστοποίησε μέσω twitter πως οι ομάδες ταραχοποιών που αυτοπροσδιορίζονται ως «Antifa» θα χαρακτηρίζονται στο εξής ως «τρομοκρατικές ομάδες».

Αρκετά είναι επίσης τα θετικά σχόλια χρηστών που απαντούν στο συγκεκριμένο tweet, ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένονται διευκρινήσεις αναφορικά με την κίνηση-«βόμβα» του προέδρου.

Ενδεχομένως η ανακοίνωση αυτή να συνοδευτεί από κάποιο έκτακτο προεδρικό διάταγμα.Πηγή: https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/apofasismenos-na-valei-taxi-sto-chaos-o/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ