Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ελληνική Λύση: Με «καθυστέρηση» η ανακοίνωση καταδίκης από το ΥΠΕΞ «της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας»

Ελληνική Λύση: Με «καθυστέρηση» η ανακοίνωση καταδίκης από το ΥΠΕΞ «της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας»

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωση Τύπου αναφέρει πως «το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με απίστευτη καθυστέρηση εξέδωσε επιτέλους ανακοίνωση καταδίκης των τουρκικών ενεργειών αναφορικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Ερντογάν στην Αγ. Σοφία». 

Προσθέτει ότι ανακοίνωση αυτή «διέπεται από το γνωστό φοβικό σύνδρομο απέναντι στην Τουρκία» και σημειώνει ότι «η στάση μας απέναντι στον ισλαμιστή Ερντογάν, που δοκιμάζει τις αντοχές του έθνους μας, πρέπει να είναι σκληρή, ως πρέπει, και όχι κατευναστική».

«Οφείλουμε να επισημάνουμε στον κ. Δένδια, ότι δεν έγινε κάποια "απόπειρα αλλοίωσης" από την πλευρά της Τουρκίας, αλλά το τετελεσμένο έγκλημα της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας. Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στον κ. Δένδια ότι η Τουρκία δεν είναι "θεματοφύλακας" της Αγίας Σοφίας, αλλά ανάξιος κατακτητής» αναφέρει επίσης η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της και καταλήγει:.

«Ο ελληνισμός ουδέποτε φοβήθηκε ορδές, ούτε πτοήθηκε από την αριθμητική υπεροχή οποιουδήποτε κατακτητή».Πηγή: https://www.real.gr/politiki/arthro/elliniki_lysi_me_kathysterisi_h_anakoinosi_katadikis_apo_to_ypeks_tis_bebilosis_tis_agias_sofias-641801/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ