Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Παναθηναϊκός : Τι έγραψε ο Αλαφούζος στον Δώνη – Ενήμερος ο Ρόκα

Παναθηναϊκός : Τι έγραψε ο Αλαφούζος στον Δώνη – Ενήμερος ο Ρόκα

Προς το τέλος της οδεύει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη, καθώς μπορεί το… περιβόητο ραντεβού του προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην έγινε, αλλά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επέλεξε να στείλει επιστολή με την οποία εκφράζει την επιθυμία του για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά το τέλος των πλέι-οφ.

Όχι για απόφαση να τον διώξει και να καταγγείλει τη σύμβαση, αλλά μια προσπάθεια να βρουν κοινή λύση και να λύσουν το συμβόλαιο, δίχως την πληρωμή της ρήτρας που υπάρχει σε αυτό.

 Ο Δώνης έμεινε έκπληκτος από το γεγονός πως ο Αλαφούζος επέλεξε το βράδυ της Τετάρτης να στείλει την επιστολή στο σπίτι του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε το χαρτί στον οδηγό του και εκείνος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του προπονητή και του παρέδωσε την επιστολή, στην οποία ο Αλαφούζος μεταξύ άλλων εκθειάζει τον έλληνα τεχνικό για τη δουλειά του στο σύλλογο, αλλά τον καλεί να λύσει τη συνεργασία τους για το καλό του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα εδώΠηγή: https://www.in.gr/2020/05/30/sports/football/panathinaikos-ti-egrapse-o-alafouzos-ston-doni-enimeros-o-roka/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ