Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αποστολάκης: “Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις ως ρουτίνα”

Αποστολάκης: “Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις ως ρουτίνα”

“Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίζουμε τις τουρκικές προκλήσεις ως μία κατάσταση ρουτίνας”, δήλωσε ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ. Ο κ.Αποστολάκης επέμεινε ότι “πρέπει να ΄χουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία” αλλά πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να δίνουμε την εντύπωση ότι όσα κάνει εναντίον της Ελλάδας μετατρέπονται σε κατάσταση ρουτίνας.

Ο κ.Αποστολάκης επεσήμανε ότι πρέπει να γίνει αισθητή όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις η αποφασιστικότητα της Ελλάδας να μην ανεχτεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Για τον Έβρο ο κ.Αποστολάκης είπε ότι είναι προφανές ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να μας παρενοχλεί ,αλλά πιστεύει ότι δεν θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο μ΄ αυτό που έκανε το Μάρτιο. “Ο Έβρος είναι καλά οχυρωμένος”, είπε ο πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος πρόσθεσε ότι η επέκταση του φράχτη πρέπει να προχωρήσει .Πηγή: https://www.militaire.gr/apostolakis-quot-den-einai-dynaton-na-antimetopizoyme-tis-toyrkikes-prokliseis-os-roytina-quot/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ