Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Τέπιτς:«Αφήσαμε κάτι στην μέση με τον Ηρακλή»

Τέπιτς:«Αφήσαμε κάτι στην μέση με τον Ηρακλή»

Πόσο λείπει από όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ η δράση στο παρκέ; Δεν μπορεί να λείπει λιγότερο σε αυτούς που είναι οι πρωταγωνιστές. Δηλαδή τους παίκτες…

Ο Μιλένκο Τέπιτς κάνει τόσες πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο που κάποτε ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε πει ότι πει ότι ήταν καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ. Ο 32χρονος Σέρβος βρίσκεται στο σπίτι στο Βελιγράδι και προσπαθεί να γεμίσει την ημέρα του με την οικογένειά του. Από εκεί μίλησε στο metrosport.gr. “Ζούμε πολύ δύσκολες ημέρες. Η οικογένειά μου είναι η πρώτη έγνοια μου και προσπαθούμε να είμαστε υγιείς και στο σπίτι. Πίστευα πως αυτές ημέρες θα είμαστε στο παρκέ, αλλά ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια. Υπάρχει φόβος σε όλο τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να έχουμε εμπιστοσύνη στους αρμόδιους. Μακάρι, να περάσει όλο αυτό σύντομα, αλλά είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Στη Σερβία ισχύουν τα ίδια μέτρα, που ισχύουν σε όλες τις χώρες”.

Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν πάντα ένας πολύ σοβαρός τύπος, αλλά και οργανωτικός. Τι θέση έχει το μπάσκετ στην παρούσα φάση στη ζωή του: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μπάσκετ. Ολα τα σπορ είναι σε δεύτερη μέχρι νεωτέρας. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια του κόσμου, Στη Σερβία και παντού. Οι συνέπειες από αυτό το φαινόμενο δε θα είναι απλές. Στην οικονομία, στην υγεία και στην ζωή μας. Μετά από αυτήν την εμπειρία εύχομαι να πάρουμε το μάθημά μας και να γίνουμε καλύτεροι. Το σύμπαν στέλνει το δικό του μήνυμα, να είμαστε πάνω από όλα φιλικοί προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο».

Φυσικά, κλείνοντας, τη συνέντευξή στο metrosport.gr δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον Ηρακλή. “Αφήσαμε κάτι στη μέση με τον Ηρακλή. Ο σύλλογος είναι από τους πλέον οργανωμένους και νομίζω ότι θα κάναμε δυνατά ματς στα πλέι οφ. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια για όλους και η φετινή χρονιά πάει μάλλον για πρόωρο τέλος. Είμαι σίγουρα περήφανος που αγωνίζομαι στο Ιβανώφειο και με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ελπίζω να συνεχίσω και του χρόνου, πάνω από όλα όμως η υγεία μας. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη”.

ΜΕΤΡΟSPORT.GGRΠηγή: https://www.iraklis1908.gr/%cf%84%ce%ad%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%82%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b7/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ