Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Γιώργος Κασαπίδης: «Ο ιός ξέφυγε από το Νοσοκομείο της Καστοριάς»-«Υπάρχει φόβος στον κόσμο»

Γιώργος Κασαπίδης: «Ο ιός ξέφυγε από το Νοσοκομείο της Καστοριάς»-«Υπάρχει φόβος στον κόσμο»

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης μίλησε στο Mega για την κατάσταση στη Δυτική Μακεδονία. Τα κυρίως θέματα που απασχολούν είναι το Νοσοκομείο της Καστοριάς και τα δύο χωριά του Βοΐου, Δραγασιά και Δαμασκηνιά, όπως ανέφερε.

«Ο ιός ξέφυγε από το Νοσοκομείο της Καστοριά με τον πρώτο θανόντα τον 53χρονο παρασκευαστή, ο οποίος δεν το ήξερε. Έκτοτε εξαπλώθηκε το μόλυσμα και 12 εργαζόμενοι βρέθηκαν με θετικό πρόσημα στον ιό και άλλοι 14 στην ευρύτερη περιοχή» .Μεγάλη μερίδα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ φοβάται να πάει στο νοσοκομείο. «Το ότι υπάρχει φόβος στον κόσμο είναι γεγονός, η 3η ΥΠΕ ενισχύσει με προσωπικό το νοσοκομείο και ό, τι αίτημα έχει ζητηθεί παράσχεται» απάντησε ο κ.Κασαπίδης λέγοντας ότι η άτυχη 41χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στο γιατρό και ο ΕΟΔΥ της είπε να μείνει στο σπίτι γιατί δεν είχε έντονα συμπτώματα.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

 Πηγή: http://www.prlogos.gr/%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b1%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b9%cf%8c%cf%82-%ce%be%ce%ad%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ