Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Έκλαιγαν από χαρά: Εταιρεία έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο 10εκατ. δολάρια στους εργαζομένους της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλαιγαν από χαρά: Εταιρεία έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο 10εκατ. δολάρια στους εργαζομένους της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλοντας να κάνει έκπληξη στους 198 υπαλλήλους του

και για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους, ο επικεφαλής μιας εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδωσε ως χριστουγεννιάτικο δώρο περίπου 10 εκατ. δολάρια, συνολικά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι εργαζόμενοι στην κτηματομεσιτική εταιρεία St. John Properties, στην πολιτεία του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, ανακάλυψαν ότι μέσα σε ένα κόκκινο φάκελο που τους έδωσαν στον καθένα ως χριστουγεννιάτικο δώρο υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, οι 198 εργαζόμενοι της εταιρείας έλαβαν συνολικά περί τα 10 εκατ. δολάρια ως δώρο Χριστουγέννων, με τον κάθε υπάλληλο να λαμβάνει κατά μέσο όρο περίπου 50 χιλ. δολάρια.

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και τα δωμάτια των ξενοδοχείων για τους υπαλλήλους που δούλευαν σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ, προκειμένου να παραστούν ανέξοδα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, όλοι οι υπάλληλοι έλαβαν τον κόκκινο φάκελο για τις γιορτές, με το ποσό του καθενός να υπολογίζεται ανάλογα με την παλαιότητα στην εταιρεία.

Το μικρότερο ποσό ήταν περίπου 100 δολάρια και πήγε σε έναν νέο υπάλληλο της εταιρείας που ακόμη δεν είχε πιάσει δουλειά. Το μεγαλύτερο μπόνους έφτανε τις 270 χιλ. δολάρια.

«Όταν άνοιξα τον φάκελο, το ποσό μου φάνηκε εντελώς απίστευτο», σχολίασε ένας από τους εργαζόμενους της εταιρείας στο CNN.

«Οι άνθρωποι έκαναν ουρά για να μας φιλήσουν και να μας σφίξουν το χέρι. Μας είπαν ένας-ένας πώς σκοπεύουν να ξοδέψουν τα χρήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)Πηγή: https://www.el.gr/paraxena/bizar/eklaigan-apo-chara-etaireia-ekane-chris/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ