Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ WINCANCER

ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ WINCANCER

Το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στηρίζει και συμμετέχει στη δράση «Διαβάζω 3» του WinCancer.

To WinCancer, συγκεντρώνει βιβλία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, για τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε νοσηλευτικές μονάδες. Η δράση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13.12.2019 στον σταθμό του μετρό ‘Κεραμεικός’, ενώ βιβλία θα συγκεντρώνονται παράλληλα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως αυτά ορίζονται στις διαδικτυακές πλατφόρμες του παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζάνης και του WinCancer, για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να δωρίσει ένα βιβλίο με μία ευχή στην πρώτη σελίδα του βιβλίου.

Μέρος των βιβλίων αυτών θα δωριστούν στους νοσηλευόμενους του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ν. Κοζάνης ‘Μαμάτσειο’ και στους νοσηλευόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ‘Μποδοσάκειο’, από το παράρτημα της ΕΑΕ Ν.Κοζάνης, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην δράση αυτή και να χαρίσει μία ευχή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Για να δώσουμε τεράστια χαρά και μέγιστη αισιοδοξία με λίγες μόνο λέξεις!

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!

 

 

Με εκτίμηση Παπαθανασίου Ι. Όμηρος, DDS Πρόεδρος του παρατήματος ΕΑΕ Ν.ΚοζάνηςΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ