Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Σάλος με δάσκαλο που ζητά από παιδιά να «βαρέσουν προσοχή» στον Άγνωστο Στρατιώτη

 Σάλος με δάσκαλο που ζητά από παιδιά να «βαρέσουν προσοχή» στον Άγνωστο Στρατιώτη

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που δείχνει δάσκαλο από την Κρήτη, ο οποίος συνοδεύει παιδιά δημοτικού σε εκδρομή σε πλατεία Συντάγματος, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο δάσκαλος έχει παρατάξει τους μαθητές σαν στρατιωτάκια απέναντι από τους Εύζωνες, όπου παρακολουθούν την αλλαγή φρουράς.

Ο δάσκαλος δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα στα παιδιά ενώ έπειτα τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και παρελαύνουν σημειωτόν.

Το βίντεο ανέβασε στα social media μία μητέρα που συνόδευε το παιδί της στην εκδρομή και σε μόλις μέσα σε λίγες ώρες είχε χιλιάδες προβολές.

Αντιδράσεις στα social media για τα «στρατιωτάκια»

Το περιστατικό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media, με κάποιους να τον υποστηρίζουν, άλλους όμως να διαφωνούν με τις πρακτικές του.

OMNI@omnilinx

<<Βίντεο: Δάσκαλος δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα σε μαθητές στο Σύνταγμα>>
Ρε σκ@τομαλακες οταν καιγεται το συνταγμα και λαμπαδιαζει ο τοπος απο μολοτωφ κι Ελ. σημαιες που καινε αλβανακια δε λετε τιποτα, ..αυτο σας μαρανε τωρα ρε σκουπιδια ζητουλες;

1

4:55 PM - Nov 30, 2019

 

 

Εδμόνδος Αμπού@kikirik_nik

Έχω την υποψία πως ο τενεκές που έβαλε τα παιδιά στο Σύνταγμα να εκτελούν στρατιωτικά παραγγέλματα, πρέπει να έκανε φοβερά τσαλίμια στα Καλαματιανά το '15 μόλις επικράτησε το ΟΧΙ.

6

1:54 PM - Nov 30, 2019

 

 

ArtemiosF@ArtemiosF

«Έπεσε» το διαδίκτυο από τον Κρητικό γυμναστή που στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα δίδαξε στους μικρούς μαθητές του να σέβονται και να τιμούν τους... https://www.omorfhzwh.gr/mathites-varane-prosochi-ston-agnosto-stratioti-meta-apo-paraggelmata-toy-gymnasti-toys/ …

Μαθητές «βαράνε προσοχή» στον Άγνωστο Στρατιώτη μετά από παραγγέλματα του γυμναστή τους

«Έπεσε» το διαδίκτυο από τον Κρητικό γυμναστή που στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα δίδαξε στους μικρούς μαθητές του να σέβονται και να τιμούν τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την...

omorfhzwh.gr

1:38 PM - Nov 30, 2019

 

Δραχμend@VasilisXtM

Ο καθηγητής που έβαλε τους μαθητές στο Σύνταγμα να συμπεριφέρονται σαν στρατιωτικοί δεν θα έπρεπε μόνο να χάσει τη δουλειά του αλλά να μη βρει ποτέ ξανά καμία δουλειά που να σχετίζεται με παιδιά. Το βίντεο είναι τραγικό και προκαλεί θλίψη.

206

1:13 PM - Nov 30, 2019

 

 

https://www.in.gr/2019/11/30/greece/salos-daskalo-pou-zita-apo-paidia-na-varesoun-prosoxi-ston-agnosto-stratioti/

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ