Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Οσλο : Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Οσλο : Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος – Πολλοί τραυματίες

Σε συναγερμό βρίσκεται το Όσλο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας έκλεψε ένα ασθενοφόρο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πλήθος.

Σύμφωνα με το RT πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ ο ύποπτος έχει συλληφθεί.

Από την άλλη πλευρά, οι αρχές σημειώνουν πως το όχημα παρέσυρε αρκετά άτομα, αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα άγνωστη.

 

Άνοιξε πυρ η αστυνομία

Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του ασθενοφόρου για να μπορέσει να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε.

«Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, μεταξύ άλλων, παρέσυρε δύο καροτσάκια , με αποτέλεσμα να τα τραυματίσει.

«Δύο μωρά τραυματίσθηκαν αφού το κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε μια οικογένεια. Είναι δίδυμα ηλικίας επτά μηνών και περιθάλπονται», δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Όσλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία άνοιξε πυρ με στόχο τα ελαστικά του κλεμμένου ασθενοφόρου και ο ύποπτος απάντησε στα πυρά. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

OPS Politiet Oslo✔@oslopolitiops

Vi har kontroll på en ambulanse som ble stjålet, av en bevæpnet mann. Det ble avfyrt skudd for å stanse gjerningsmannen, han er ikke kritisk skadd. Oppdatering vil komme.

376

2:02 PM - Oct 22, 2019

 Πηγή: https://www.in.gr/2019/10/22/world/oslo-asthenoforo-epese-pano-se-plithos-polloi-traymaties/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ