Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ

Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ

Στο ολιγόλεπτο βίντεο αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα με την παράνομη είσοδο των μεταναστών είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι νομίζουμε. Πέρα από τους καταγεγραμμένους μετανάστες που έχουμε, καθημερινά μπαίνουν εκατοντάδες, που δεν γνωρίζει κανείς πόσοι είναι, ποιοί είναι και πού βρίσκονται, μετά την παράνομη είσοδο στην χώρα μας.
  Αποκαλύπτεται το τεράστιο κενό στη φύλαξη των συνόρων αλλά και το τεράστιο κύκλωμα των διακινητών, εντός και εκτός Ελλάδος, με τα ποσά που κινούνται γύρω από το trafficikng. Εντυπωσιακό είναι ότι οι διακινητές που διαφημίζονται μέσω των social media, ενημερώνουν τους υποψήφιους ''πελάτες'' τους ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα από την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κάτι που βλέπουμε βέβαια όλο αυτό το διάστημα.
  Εάν δεν αλλάξει άμεσα η πολιτική ΚΑΙ αυτής της Κυβέρνησης θα βρεθούμε σε σημείο χωρίς επιστροφή. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι η, όποια, στήριξη των Ευρωπαίων αφορά όσους έχουν καταγραφεί ως πρόσφυγες και ό χ ι τους οικονομικούς μετανάστες. Η δε συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας που μιλάει για επαναπροώθηση, αφορά όσους βρίσκονται στα νησιά και όχι στην ενδοχώρα. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όσοι μετακινηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα επιστραφούν στις πατρίδες τους. Ήρθαν για να μείνουν.

Μιχαήλ ΠατσίκαςBINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ