Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλη κινητικότητα ενόψει Λαμίας, περιμένουν πολύ κόσμο στην ΑΕΚ

Μεγάλη κινητικότητα ενόψει Λαμίας, περιμένουν πολύ κόσμο στην ΑΕΚ

Η αλλαγή ψυχολογίας σε ομάδα και κόσμο με την έλευση του Νίκου Κωστένογλου και τα δύο αποτελέσματα σε Τραπεζούντα και Τρίπολη είναι εμφανής στην ΑΕΚ.

Η παρουσία του κόσμου των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Αστέρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Λαμία.
Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν ήδη από την Τρίτη σε κυκλοφορία ηλεκτρονικά και η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη με τους ανθρώπους της Ένωσης να αισιοδοξούν για προσέλευση που θα ξεπερνά τις 20.000. Εξάλλου σύμμαχος είναι και η ώρα καθώς το ματς μετατέθηκε για την Κυριακή στις 19:15 αντί για 21:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Μάλιστα πολύς κόσμος αναμένεται να έρθει και από την επαρχία με πολλούς συνδέσμους να οργανώνουν εκδρομή δείχνοντας εμπράκτως την συμπαράστασή τους στην επανεκκίνηση που κάνει η ΑΕΚ με τον Κωστένογλου στον πάγκο της.Πηγή: https://www.in.gr/2019/09/11/sports/football/megali-kinitikotita-enopsei-lamias-perimenoun-poly-kosmo-stin-aek/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ