Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Εντελώς τυχαία. Γράφει η Εύη Γκάλαβου

Εντελώς τυχαία. Γράφει η Εύη Γκάλαβου

Δεν γίνεται εσκεμμένα, αλλά εξαρτάται καθαρά και μόνο από την έμπνευση, τι κι αν το προηγούμενό μου κείμενο ανέβηκε στις 25 Μαΐου και σήμερα έχουμε 25 Ιουλίου!

Συμπτώσεις και μόνο συμπτώσεις!

Έχω καιρό να σας γράψω, δεν εννοώ αυτό που ίσως εσείς λανθασμένα σκεφτήκατε, εννοώ πως έχουμε καιρό να τα πούμε!

Δεν μου είπατε πως είστε; Εύχομαι όλοι καλά, πάντα καλά!

Είδατε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Πότε είχαμε δημοτικές, πότε έγιναν οι εθνικές εκλογές, πότε ανέβηκαν άλλοι στα έδρανα, έρχονται από Σεπτέμβρη κάποιοι άλλοι, πότε έφτασε Ιούλιος, πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία…

Όχι, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο σήμερα να σας πω, θα ήθελα να μου λέγατε εσείς τι σας απασχόλησε όλο αυτό το διάστημα, πως περάσατε όσοι πήγατε διακοπές, που πήγατε, με ποιους πήγατε, τι κάνατε, τι φάγατε απλά πράγματα δηλαδή.

Διαβάζω στο σαιτ μας, ptolemaida news, θα αρραβωνιαστεί η Ζούκοβα τον Νιάρχο τζούνιορ, τους ένωσε η τέχνη!

Πόσο καιρό σας το φωνάζω εγώ, ε; Μάθετε επιτέλους μια τέχνη, ορίστε τώρα πάει ο τζούνιορ με την πρώην του Αμπράμοβιτς!

Ορίστε, το διαπιστώσατε και σήμερα πόσο σοφός λαός είμαστε! «Μάθε τέχνη και ασ’ τηνε κι άμα πεινάσεις πιάσ’ τηνε» Σας το έλεγα μάθετε μια τέχνη, οποιαδήποτε, μουσική, ζωγραφική, κινηματογράφο… τι θα πει δεν εννοεί ο λαός αυτό που λέω εγώ αλλά μιλάει για βιοπορισμό.

Δεν είναι βιοπορισμός δηλ η συνένωση του τζούνιορ με την πρώην του Αμπράμοβιτς; Άντε καλέ!

Το διδυμάκι του πλανητάρχη το είδατε; Μα τι γλύκας! Αργήσατε βέβαια να μου το πείτε,  το κρατούσατε για έκπληξη. Δεν στείλαμε ούτε μια επιστολή για να τον συγχαρούμε! Βέβαια μπορούμε να στείλουμε στο διδυμάκι του και εκείνος να την μεταφέρει με το Air Force One. Και φανταστείτε να πετύχει όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι!

Αναρωτιέμαι πως θα ήταν στο face app, θα υπήρχε μεγάλη διαφορά; Εσείς κάνατε για φέτος face app; Καταχωρήσατε σαν ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι την απόλυτη ελευθερία της συγκεκριμένης εφαρμογής στα δεδομένα σας; Είδατε μέχρι και ο Γεωργούλης σας σκέφτηκε και έθεσε ερώτημα στην ευρωβουλή!

Η γλυκιά μας και σκοτεινιασμένη και ταλαίπωρη πόλη ΘΑ έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει νέο τμήμα Εργοθεραπείας από τη μαμά Παν. Δυτ. Μακ, οπότε ξεσκονιστείτε, ραφτείτε, βαφτείτε να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τους πρώτους τυχερούς. Βέβαια να μην ξεχνάμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Επαλ με τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Έχω να σας προτείνω μια νέα ιδέα… το σκέφτομαι εδώ και καιρό όμως δεν έχω καταφέρει να το αναπτύξω, αυτό μπορείτε να το κάνετε εσείς, ίσως. Λοιπόν ποια είναι αυτή η ιδέα!

Να διοργανώσουμε ένα φεστιβάλ αδέσποτων ή μια γιορτή ή κάτι τέτοιο,  να καλέσουμε φιλοζωικές οργανώσεις, κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου για να  κάνουμε κάτι έστω το ελάχιστο με τα αδέσποτα της πόλης. Αν πάλι εσείς έχετε πιο έξυπνες ιδέες ή αν μπορείτε ετούτη η φευγαλέα ιδέα να γίνει πραγματικότητα απλά έχετε το ελεύθερο να την επεξεργαστείτε!

Μέχρι την επόμενη φορά, σας χαιρετώ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ