Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Εκλογές, χορηγίες, ΔΕΗ και masterchef (όλα στο τσουβάλι). Γράφει η Εύη Γκάλαβου.

Εκλογές, χορηγίες, ΔΕΗ και masterchef (όλα στο τσουβάλι). Γράφει η Εύη Γκάλαβου.

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Για να σας δώσω να καταλάβετε το πόσο πολύ, ένα θα σας πω!  Είμαι πολύ, πάρα πολύ δυσαρεστημένη αλλά και πολύ στεναχωρημένη!

Α, ναι σας το ανέφερα παραπάνω. Λοιπόν που λέτε,  είμαι τόσο χολοσκασμένη, απ’ τα νύχια μέχρι την κορυφή της κεφαλής! (Εντάξει, δεν είναι και μεγάλη διαδρομή θα σκεφτούν οι φίλοι που με ξέρουν, δηλ απ’ την κορυφή μέχρι τα νύχια. Θα κάνω πως δεν ακούω και θα συνεχίσω)

Μετάνιωσα που δεν κατέβηκα για δημαρχέσα, περιφεριαρχέσα ή έστω για πρωθυπουρχέσα!  Ξέρετε πόσα μηνύματα αγάπης και λατρείας, μηνύματα με  «καλή επιτυχία Πλανηταρχέσα μας» δέχτηκα; (κανένα, αλλά δεν τα λέμε όλα)  Άπειρα!

Θυμάστε όταν είχαν μπλοκάρει  πριν μερικές βδομάδες / μέρες  το facebook και το instagram, φυσικά και θυμάστε, το θέμα είναι όμως πως δε γνωρίζετε την ακριβή αιτία, καθότι ζήτησα από τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ να μη με δώσει έτσι στεγνά, να μη με προδώσει που λέμε λαϊκά. Ναι,  καλά το καταλάβατε από τα συμφραζόμενα, τα μηνύματα αγάπης που δεχόμουν κατά ριπάς, τίγκαραν το server τους, τι να σας λέω  τώρα, ας το αφήσουμε πίσω μας.

Μόλις προχθές ανακάλυψα πως όταν συστήνεις ένα πολιτικό κόμμα και κατέβεις στις ευρωεκλογές τσεπώνεις μία ετήσια χρηματοδοσούλα, τη χαρακτηρίζω έτσι γιατί είναι μικρή, ένα τοσοδά μικρούλι ποσοστούλι που μπορεί να καλύψει έως και το 90% των δαπανών ενός κόμματος! Βέβαια θα μπορούσα να συστήσω, στο τσάκα τσάκα κι ένα εγχώριο πολιτικό κόμμα και τσουπ μία κρατική χορηγία! (Όλα ψιλά γράμματα για μένα ετούτα). Αφήστε που θα είχα πάρει και ΤΟ χρίσμα! (Βέβαια δεν ξέρω από ποιον, αλλά τι σημασία έχει θα έλεγα πως έχω το χρίσμα στα κρυφά)

Αύριο εκλογές, σίγουρα προλαβαίνω να σκεφτώ «πως» με «τι» και με «ποιους» θα κατέβω στις αμέσως επόμενες.

Αχ, δε γίνονται όλα για τα λεφτά! Δεν υπάρχουν νομίζετε σωτήρες εκεί έξω για όλους εμάς; Φυσικά και υπάρχουν και έχετε μπροστά σας μία σωτήρα και τη διαβάζετε ετούτη τη στιγμή! (νομίζω πως άρχισα κιόλας τον προεκλογικό μου αγώνα).

Έχω σχέδιο εξόντωσης… όπα λάθος… Έχω σχέδιο εξέλιξης, μετεξέλιξης και αναδιαμόρφωσης των πάντων, οτιδήποτε και να έχετε στο νου σας έχω σχέδιο και για εκείνο! Μπορείτε απλά να με εμπιστευτείτε, είμαι νέα, ωραία, με μυαλό, πολύ έξυπνη (με υψηλό δείκτη IQ , να φανταστείτε το κοντέρ μέτρησης του IQ έσπασε από τότε με το δικό μου τεστ), να δείτε τι άλλο έχω… α, ναι όραμα!

 Τώρα που λέμε για όραμα, ξέρετε τι οράματα έχω εγώ για σας; Πς!

 Ένα τσουβάλι γεμάτο ως πάνω! (και δεν είναι αυτό επιχείρημα; Μα τι μου λέτε τώρα; Έχουν οι άλλοι καλύτερα επιχειρήματα από εμένα;  Ή καλύτερα οράματα από εμένα;)

Ένα θα σας πω! Δεν το σκέφτηκε κανείς! Παρόλο που υπάρχει κίνδυνος να το υλοποιήσει κάποιος άλλος τώρα που θα σας το ανακοινώσω, αλλά δε βαριέσαι το έξυπνο μυαλουδάκι μου θα σκαρφιστεί αργότερα κάτι άλλο! Πρωτότυπες ιδέες κι αυτές με το τσουβάλι κατεβάζει το λαμπρό μου μυαλουδάκι! (Μα πόσο γλυκιά είμαι!) (Και πολύ ταπεινή και μετριόφρων!)

Είδα που λέτε χθες το βιντεάκι (ταπεινούλι και ετούτο) της μαμάς ΔΕΗ με τον τίτλο «ΑΗΣ Πτολεμαϊδας Εργοστάσιο Πολιτισμού» …

Συγκινήθηκα, να πω τη μαύρη αλήθεια!

Όταν είδα τις ασπρόμαυρες εικόνες, μού ήρθαν στο μυαλό αμέσως όλοι εκείνοι που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος…

Όμως, για να ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα…. Έλεγα πως κανείς δε σκέφτηκε αυτό που σκέφτηκα εγώ! Καθώς έβλεπα λοιπόν αυτές τις ογκώδεις εγκαταστάσεις, να στέκονται έτσι εκεί γυμνές τσουπ ιδέα!

Κινηματογραφικά στούντιο! Ναι, γιατί όχι;

Τελείωσε το masterchef3 για φέτος αλλά έχουν στα σκαριά και το 4, οπότε γιατί να μην έρθουν όλοι εκείνοι απ΄εκει κάτω εδώ πάνω; Σκεφτείτε το λιγάκι, θα έχουμε πιο κοντά μας τον κριτή –chef Πάνο Ιωαννίδη! Καλά και τους άλλους κριτές αλλά ΚΑΙ τον Πάνο Ιωαννίδη!

Οπότε, θέτω πρόταση και προκαλώ!

Προκαλώ την αυριανή-νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, που θα ξεκινήσει δουλειά από Δευτέρα, να ΄ρθει να με πάρει από το χεράκι, να κατεβούμε όλοι μαζί παρεούλα στας Αθήνας και να φέρουμε όλο το επιτελείο της παραγωγής του masterchef εδώ, στον ΑΗΣ Πτολεμαίδας! (Θα φέρουμε και τον Πάνο Ιωαννίδη, θα τον πείσουμε να ανοίξει κι ένα ωραιότατο εστιατόριο εκεί δίπλα, χώρος υπάρχει!)

Τώρα μπορείτε να με χειροκροτήσετε όσο θέλετε!

Όχι, πείτε μου, έχει άλλος σκεφτεί μια τέτοια ιδέα;

 

 

ΥΓ ..αύριο το πρωί ανοίγουν και το βράδυ κλείνουν οι κάλπες… ελπίζω μη μας κλείσουν έξω (όχλος, λαός, κοινό, εκλογικό σώμα όπως θέτε μπορείτε να μας χαρακτηρίσετε) από Δευτέρα, όποιος πιάσει δουλειά στο Δημαρχείο…ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ