Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ελαφρά υπεροχή Πλακεντά στην τοπική ΝεοΔημοκρατική παράταξη στην Εορδαία

Ελαφρά υπεροχή Πλακεντά στην τοπική ΝεοΔημοκρατική παράταξη στην Εορδαία

Άρχισε σιγά-σιγά να απαλλάσσεται από την ρετσινιά του προδότη.....ο Παναγιώτης Πλακεντάς μιας και η κίνηση του να στείλει επιστολή στον Καμμένο λίγο πριν την ψήφο στήριξης της κυβέρνησης από τους ΑΝ.ΕΛ. όπου λίγο πολύ πρότεινε στον πρόεδρο του κόμματος που ήταν να δώσει αρνητική ψήφο στην κυβέρνηση.

Βλέποντας να μην εισακούεται η πρόταση του αποχώρισε από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. μεταξύ των άλλων στελεχών στη Δυτ.  Μακεδονία που συνυπέγραφαν την επιστολή.

Μια στάση που κράτησε ως τώρα αφού είναι αντίθετος με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων.

Έτσι λοιπόν όσο περνάει ο καιρός βλέποντας οι Νεοδημοκράτες της περιοχής την πορεία του από τη στήριξη της κυβέρνησης από τους ΑΝ.ΕΛ. και την έπειτα παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο....και την πλάνη που υπέστησαν προκειμένου να τον αποκαλούν άδικα προδότη της παράταξης....άρχισαν σιγά-σιγά να τον αποδέχονται και να συρρέουν καθημερινά όλο και περισσότεροι στο εκλογικό του κέντρο, δίνοντας μια άλλη δυναμική στην υποψηφιότητα του. 

 

H κ. Ανδρονικίδου εκτός κάποιων σπασμωδικών εμφανίσεων της στον τοπικό τύπο με άρθρα και απόψεις περί των θέσεων της,  δε διαφαίνονται κάποιες ενδείξεις πως θα διεκδικήσει τον Δήμο Εορδαίας δίνοντας ονόματα που θα την πλαισιώνουν....μιας και όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι συνδυασμοί έχουν δημοσιεύσει κάποια ονόματα και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων λήγει αν δεν κάνουμε λάθος στις 5 Μαΐου.

 

 

Ακόμη κάμποσο κόσμο προσελκύουν τα εκλογικά κέντρα της κ. Τερζοπούλου, του κ Καραβασίλη  και του κ. Κοκκινίδη, το οποίο μαρτυρά πως το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι στις επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές!

 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ