Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζει τον διάλογο με φορείς και συλλόγους της Εορδαίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Συνεχίζει τον διάλογο με φορείς και συλλόγους της Εορδαίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Με φορείς και συλλόγους στην πόλη της Πτολεμαΐδας συναντήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», στα πλαίσια του διαλόγου και της καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, έχοντας ως πρόταγμα του συνδυασμού την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τη δημοτική αρχή.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς μαζί με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων επισκέφθηκε την Αυτοκινητιστική Λέσχη, τον Παλαιστικό Σύλλογο, τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο, τον Ποντιακό Σύλλογο, τον Κυνηγετικό Σύλλογο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Φίλαθλο Σωματείο «Αρίων» Πτολεμαΐδας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για πιο στενή συνεργασία και στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου όλων των συλλόγων και των φορέων, καθώς και την ενίσχυση των αθλητικών δομών και υποδομών.

Η «Ενωμένη Εορδαία» σχεδιάζει την επόμενη μέρα του τόπου μας, στην οποία πρόκειται να παρουσιάσει έργο ως αποτέλεσμα δουλειάς και συντονισμένης προσπάθειας χωρίς πολλά λόγια και συνθήματα.