Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο. Το 2ο ΡΙΦΙΦΙ στην ΑΕΒΑΛ. Κώστας Σερσέμης, όλα στο φως.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο. Το 2ο ΡΙΦΙΦΙ στην ΑΕΒΑΛ. Κώστας Σερσέμης, όλα στο φως.

Σε αποκλειστική συνέντευξη με τον αντιδήμαρχο Εορδαίας κ.Κώστα Σερσέμη προχώρησε το ptolemaida news.gr προκειμένου να γνωρίζουν οι συμπολίτες, και όχι μόνο, το τι συνέβη στην ΑΕΒΑΛ μιας και ήταν αυτός ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία το κατάπτυστο γεγονός.
Μετά από αυτά που ακούσαμε μας γεννάται η απορία πως μετά από τόσα έτη που παρήλθαν δεν βγήκε το πόρισμα της πρώτης αρπαγής από την ΑΕΒΑΛ (Πλατίνες και άλλα χρήσιμα αντικείμενα) από τη δικαιοσύνη και ποιος ο λόγος της πολύχρονης καθυστέρησης, για να φτάσουμε και στο πρόσφατο γεγονός της κλοπής σιδήρου χωρίς κάποιον έλεγχο.
Αν δεν κάνουμε λάθος στο χώρο των εγκαταστάσεων του εργοστασίου φιλοξενείται και η μονάδα της δημοτικής αστυνομίας της Πτολεμαΐδας.
Επ’ ευκαιρία του τελευταίου γεγονότος θέλουμε να πιστεύουμε πως η δικαιοσύνη θα βγάλει το πόρισμα όχι μόνο για την τελευταία ΚΛΟΠΗ αλλά και για την προηγούμενη.
Αξίζει το εύγε στον συντοπίτη αντιδήμαρχο Κώστα Σερσέμη ο οποίος αψήφησε το πολιτικό κόστος και ό,τι άλλο .και προχώρησε στην καταγγελία αυτή, δείχνοντας το ήθος και το ύφος που πρέπει να διακατέχει τον κάθε αιρετό εκλεγμένο, με όποια ιδιότητα τον διακατέχει!BINTEO