Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Τα αιλουροειδή! Γράφει η Εύη Γκάλαβου.

Τα αιλουροειδή!   Γράφει η Εύη Γκάλαβου.

Φυσικά και γνωρίζετε τι και ποια είναι τα αιλουροειδή!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που άνετα θα μπορούσες να τους παρομοιάσεις με τα συμπαθητικά (μακριά από εμάς) αυτά σαρκοφάγα θηλαστικά;

Άσε στην άκρη για λίγο αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι τούτη τη στιγμή και σκέψου…

Είναι γενικώς μοναχικά, τα αιλουροειδή, μυστικοπαθή, ευκίνητα και ευλύγιστα. Με νύχια γαμψά και κοφτερά δόντια.

Τα συναντάς συνήθως κρυμμένα πίσω από κάτι άλλο… είτε αυτό είναι θάμνος, είτε ψηλά χόρτα, μερικά από αυτά μπορούν και σκαρφαλώνουν σε δέντρα.

Την ώρα του κυνηγιού είναι κρυμμένα, αλλά το βλέμμα τους είναι πάνω σου. Έχουν στοχεύσει σε σένα, έχεις κλειδώσει στο μυαλό τους, είσαι το άβουλο θύμα τους, η λεία τους, το μεσημεριανό τους καλά μπορεί και το βραδινό τους.

Τη στιγμή της επίθεσης σέρνονται τόσο χαμηλά σχεδόν αγγίζοντας τη Γη σαν ν’ ασελγούν πάνω της, αθόρυβα με τα αυτιά τεντωμένα μη τυχόν και νιώσεις την παρουσία τους και τραπείς σε φυγή πριν…

Την κατάλληλη στιγμή επιτίθενται στο αδύναμο θύμα τους, καημένε, αν δεν προλάβεις να αντιδράσεις και δεν καταφέρεις να ξεφύγεις, έχουν χωθεί τα δόντια τους στο λαιμό σου βαθιά, τα νύχια τους έχουν ήδη διατρυπήσει το δέρμα σου και τα νιώθεις μέσα στο ματωμένο κρέας σου.

Σ’ έχουν πνίξει πριν πάρεις βαθιά ανάσα μήπως και προβάλεις αντίσταση, δεν το επιθυμούν! Είσαι το θύμα τους! Σε απολαμβάνουν καθώς ξεσκίζουν τη σάρκα σου και δαγκώνουν μέχρι το κόκκαλο, αν τους κάνει τη χάρη και θυσιάσεις τη ζωή σου, το «είναι» σου εκεί μπροστά τους και τούς κάνεις την τιμή να παραδώσεις την ψυχή σου εκεί στα πόδια τους πριν το κυνήγι τους, πριν την προσπάθειά τους…. Ω, τι ηδονή για αυτούς!

Και μη νομίζεις πως θα σε κατασπαράξουν ολόκληρο, όχι ίσα να καλύψουν την πείνα τους! Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να σε αφήσουν εκεί μισοτελειωμένο γιατί άλλο θύμα τους τράβηξε την προσοχή, ένα με πιο ζουμερό κρέας, πιο φρέσκο αίμα που μύρισε η ευαίσθητη μύτη τους.

Δεν υπάρχει ίχνος τρυφερότητας τη στιγμή του γεύματος, έτσι απροκάλυπτα γίνεσαι φαγητό για την πρόσκαιρη πείνα του. Μην περιμένεις να σ’ αγαπήσει πριν σε κατασπαράξει, μην περιμένεις να σου ζητήσει συγγνώμη για το άγριο ένστικτό του, για τον θηριώδη τρόπο που θα σε κυνηγήσει μέχρι να μπήξει τα νύχια του μέσα σου!

Έχει πάντα καθαρή τη συνείδησή του, έχει επίγνωση των πράξεών του…. Ζητάει να καλύψει την πείνα του, τον νοιάζει να ικανοποιήσει τον εαυτό του, δε θα λογαριάσει τι κόστος θα έχει η πράξη του πάνω σου, θα είναι σαρωτικός, καταστροφικός, θα σε ισοπεδώσει…


Είναι η φύση τους!

Να μάθουμε να απομακρυνόμαστε από τα αιλουροειδή πριν να είναι αργά για εμάς τους ίδιους!

Σας φιλώ!

 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ