Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Το σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας θα παρουσιάσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Το σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας θα παρουσιάσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ


Το σχέδιο του για την Ελλάδα των επενδύσεων, των ίσων ευκαιριών, των μεταρρυθμίσεων και της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις δεσμεύσεις τους και το σχέδιο του για τις φορολογικές ελαφρύνσεις, θα μιλήσει εκτενώς για το «ψαλίδισμα» του ΕΝΦΙΑ , θα αναφερθεί στη μείωση φόρων στις επιχειρήσεις κ.λ.π.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτός από τα οικονομικά ζητήματα, αναμένεται να μιλήσει εκτενώς και για την Παιδεία, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ένα από τα θέματα για τα οποία θα δεσμευτεί θα είναι η καθιέωρησ ενός κατώτατου ορίου εισαγωγή για τα πανεπιστήμια, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενα να εισάγονται φοιτητές με βαθμολογίες 2 και 3.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε προϊδεάσει άλλωστε για τις αλλαγές στο χώρο της Παιδείας. «Από το 2005, ως νέος Βουλευτής, είχα υποστηρίξει την καθιέρωση ενός κατώτατου ορίου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Η ρύθμιση αυτή πρέπει να επανέλθει. Και θα επανέλθει από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» είχε σημειώσει πρόσφατα.

http://www.in.gr/2018/09/14/politics/sxedio-gia-tin-epanekkinisi-tis-oikonomias-tha-parousiasei-o-mitsotakis-sti-deth/