Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία.

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία.

Στην ίσως μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Κοζάνη προχώρησαν οι σύλλογοι της Κοζάνης για την Μακεδονία σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Εκατοντάδες γαλανόλευκες και χιλιάδες κόσμου δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα από τις 7 το απόγευμα έως το τέλος της εκδήλωσης η οποία τελείωσε με πορεία ως το άγαλμα του Παύλου Μελά και την εκφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου.
Τα συνθήματα που επεκράτησαν μεταξύ άλλων ήταν, αλήτες προδότες πολιτικοί- κάτω τα χέρια απ την Μακεδονία - στα όπλα στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια - η Μακεδονία είναι Ελληνική κ.λ.π.
Την εκδήλωση συντόνισε ο λαογράφος ιστορικός κ .Παπαδημητρίου ο οποίος κάλεσε στο βήμα τον σεβασμιότατο μητρ .Σερβιων και Κοζάνης κ. Παύλο για σύντομο χαιρετισμό ακολουθούθως τον Γεν.Γραμματεα του συλλόγου γραμμάτων και τεχνων κ. Χαμεζίδη Ιωάννη και τον Αντιστράτηγο ε/α κ.Καρατουλιώτη Νικόλαο οι οποίοι με τις μεστές και εμπεριστατωμένες ομιλίες τους κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο με αποτέλεσμα να τους διακόπτουν σε κάθε αποστροφή της ομιλίας τους το πλήθος το οποίο έδειχνε τα πατριωτικά του αισθήματα με τα συνθήματα τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και τις επευφημίες.
Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός λαός έδωσε το μήνυμα πως δεν θα δεχθεί την την συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ μας στο γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων και δε θα σταματήσει ώσπου οι κυβερνώντες καταλάβουν το λάθος τους και πάρουν πίσω την συμφωνία .BINTEO