Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2026

Νέα επιμελήτρια Α’ Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Νέα επιμελήτρια Α’ Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Με την ένταξη νέας μόνιμης ιατρού ενισχύεται η Χειρουργική Κλινική του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης.

Πρόκειται για την Ειρήνη Συνεκίδου, Επιμελήτρια Α΄ Χειρουργικής, η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η νέα Επιμελήτρια διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία και η ένταξή της στο ιατρικό δυναμικό εντάσσεται στον σχεδιασμό για τη συνεχή ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Όπως αναφέρεται, η παρουσία και η επιστημονική της κατάρτιση αναμένεται να ενισχύσουν τη λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής και να συμβάλουν στην άμεση εξυπηρέτηση των χειρουργικών περιστατικών, υπό τη Διεύθυνση του Κωνσταντίνου Χατζημησίου.

Η διοίκηση του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης επισημαίνει ότι συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του ιατρικού προσωπικού, με στόχο την παροχή ποιοτικής και έγκαιρης φροντίδας στους πολίτες.

 

 

Κώστας Βάνης
 



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ