|
Στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών η ευρωπαϊκή εκδήλωση «Clusters Meet Regions 2026 – Attica (Athens)».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την European Cluster Collaboration Platform (ECCP), για λογαριασμό της DG GROW, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Το Enterprise Europe Network Hellas θα συμβάλει στην εκδήλωση ως υποστηρικτής.
Σε αυτό το πλαίσιο, η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στα clusters ως βασικούς παράγοντες του περιφερειακού μετασχηματισμού και της ενίσχυσης των επιδόσεων καινοτομίας. Οι συζητήσεις θα εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο τα clusters συμβάλλουν:
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν επιλεγμένα οικοσυστήματα και τομείς, όπως η υγεία, η βιοτεχνολογία και η ψηφιακή υγεία, η ψηφιακή καινοτομία και οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, οι τεχνολογίες αιχμής (deep tech), συμπεριλαμβανομένων της μικροηλεκτρονικής και της φωτονικής, καθώς και επιλεγμένα περιφερειακά οικοσυστήματα, όπως ο τουρισμός, η εφοδιαστική αλυσίδα και οι δημιουργικές τεχνολογίες.
Εγγραφή στην εκδήλωση «Clusters Meet Regions 2026 – Attica».
#eencanhelp
|