Ο Δήμος Άργους Ορεστικού διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιουλίου 2026 το ετήσιο μνημόσυνο του ανθυπολοχαγού Νικολάου Τσοτάκου (Καπετάν Γέρμα), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Μαρτυρικό Γέρμα, σε συνεργασία με την Κοινότητα Γέρμα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 08:00 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γέρμα, στις 09:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία για το ιστορικό της ημέρας και στις 10:00 θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Καπετάν Γέρμα.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Κοινότητα Γέρμα θα προσφέρουν εδέσματα στην αίθουσα της εκκλησίας.
Όσοι φορείς επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι καλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως με το Γραφείο Δημάρχου για τον απαραίτητο συντονισμό.
Γιώργος Κραστάνας
Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr
