Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Φλώρινας

Κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου  Φλώρινας

Παρουσία μελών και εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Φλώρινας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και απηύθυνε ευχές για υγεία, αγάπη και δύναμη για τη νέα χρονιά.

Παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Αθανάσιος Μπέλτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο του Κ.Η.Φ.Η., υπογραμμίζοντας τη σημασία της φροντίδας και της κοινωνικής μέριμνας για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα, με ανταλλαγή ευχών από τα μέλη, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του Κ.Η.Φ.Η. ως χώρου φροντίδας, κοινωνικής συνοχής και ανθρώπινης ζεστασιάς.

 

 

Γιώργος Κραστάνας



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ