Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Το είδαμε κι αυτό από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας...

Αυτή η περιφέρεια πάει να μας τρελάνει... να μας κάνει διχασμένες προσωπικότητες;;;

Τι άλλο να πω!!!

Αφού στο κομμάτι (Πτολεμαΐδας -Περδίκκα) της εθνικής οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας και ενώ η οδός είναι αμφίδρομη, πηγαίνοντας προς Περδίκκα όλες οι σημάνσεις έχουν ανώτατο όριο τα 50 Χιλ. ανά ώρα, ερχόμενοι από Περδίκκα προς Πτολεμαΐδα λίγο έξω από το χωριό η σήμανση αναφέρει τα 70 Χιλ. ανά ώρα!!!

Μάλιστα λίγο πέρα από την σήμανση των 70 χιλιομέτρων ανά ώρα υπάρχει και μια σήμανση που αναφέρει "τέλος της υποχρεωτικής πορείας  των 50 χιλ.ανα ώρα.

Μόνο στην είσοδο της πόλης υπάρχει πινακίδα με το όριο των 50 χιλιομέτρων και λίγο πριν τον κόμβο του LINDL σήμανση 30 χιλιομέτρων!!!

 

Τώρα πέστε μου ο ανύποπτος οδηγός που κάνει το δρομολόγιο αυτό καθημερινά δύο και τρεις φορές με ποιο από τα δύο όρια κυκλοφορίας πρέπει να οδηγεί.

Εξ ου και η τροχαία Πτολεμαΐδας καθημερινά σημειώνει παραβάσεις για το όριο ταχύτητας, απαντώντας μάλιστα στους ανύποπτους οδηγούς που είναι παραβάτες... πως είναι θέμα της περιφέρειας!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε τα αυτιά μας, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!

Αυτό το φαινόμενο δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο θέλουμε να πιστεύουμε.

Καλά θα κάνει η περιφερειακή αρχή να άρει την αδικία και την ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται καθημερινά στο ρεύμα αυτό, επιτέλους!!!!Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ