Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Παραλειπόμενα από την εκδήλωση για τη σήραγγα της Κλεισούρας.

Παραλειπόμενα από την εκδήλωση για τη σήραγγα της Κλεισούρας.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Δαδαμόγια μεταξύ άλλων ανέφερε πως όλες οι σκέψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιφέρειας πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ όψιν και να γίνονται από την περιφέρεια ακόμη κι αν αυτές πρόκειται να υλοποιηθούν μετά από πολύ καιρό.... αρκεί να βρίσκονται ευήκοα ώτα.

Λέτε να χτυπάει η καμπάνα και για το έργο της Κλεισούρας;;;;

Αφού υπάρχουν παραδείγματα που ενώ εγκρίθηκαν έργα τελικά δεν λάβανε σάρκα και οστά... όπως π.χ η υδατοδεξαμενή της Αναρραχης....

 

Βαλτός λέτε και ήταν ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού όταν σε σαρδάμ που έκανε επάνω στην τοποθέτηση του ανέφερε πως τα εύσημα για την σήραγγα της Κλεισούρας ανήκουν στον κ. Καρυπίδη (προηγούμενο περιφερειάρχη) για να το διορθώσει λέγοντας στον κ.Κασαπίδη.....

 

Εντελώς άδειο ήταν το τραπέζι που θα κάθονταν οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ (βλέπε Σπάρτακος κ.λ.π)

 

Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καστοριάς Σαββόπουλος (που ήταν μάλιστα εις εκ ανθρώπων που οραματίστηκαν την σήραγγα της Κλεισούρας, αν όχι ο μοναδικός...), Φλώρινας ο αντιπεριφερειάρχης έδρας κ. Βόσσου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κιοσσές, Κοζάνης η πλειοψηφούσα περιφερειακή σύμβουλος κ. Γκατζαβελη, η κ.Πουταχιδου, ο κ Λισσαρίδης και άλλοι.

Ιδίως μεγάλη εντύπωση έκαναν με την απουσία τους οι σύμβουλοι της Καστοριάς και Φλώρινας, αφού αυτοί οι δύο νομοί επωφελούνται, από τη σήραγγα και σε δεύτερο οι σύμβουλοι του νομού Κοζάνης!!!

Όπως αναφέραμε και στο κείμενο του ρεπορτάζ... εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η συγκεκριμένη αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ είχε πολλά τραπέζια άδεια ή μισογεμάτα, φαινόμενο που δεν ξανά παρατηρήθηκε σε ανάλογες εκδηλώσεις του κ. Κασαπιδη στην Πτολεμαΐδα.... αυτό μάλλον λέει πολλά (!) παρά την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε από την Περιφερειακή αρχή (με τηλέφωνα και προσκλήσεις τόσο ηλεκτρονικές όσο και έντυπες)!!!

 

 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ