Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Πλεύρης - Tα δύο νοσοκομεία (Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο θα λειτουργούν αυτόνομα ως έχουν...) οι δε ανεμβολίαστοι υγειονομικοί να εμβολιαστούν για να επανέλθουν!!!

Περιοδεία στα νοσοκομεία Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός υγείας Α. Πλεύρης τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως τα δυο νοσοκομεία θα στελεχωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την καλύτερη λειτουργία τους με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και υλικοτεχνικά με νέες προκηρύξεις θέσεων όσο αφορά το πρώτο σκέλος.

Αναφερόμενος στο δεύτερο σκέλος της υλικοτεχνικής αναβάθμισης ξέκοψε μια και καλή πως στο Μαμάτσειο νοσοκομείο γίνονται εργασίες για μεγάλωμα του και δεν είναι δυνατόν επειδή υπάρχει μια μελέτη σκοπιμότητας από τον δήμο Κοζάνης για νέο Περιφερειακό Νοσοκομείο να ενδώσει η κυβέρνηση και να προχωρήσει σε ανέγερση του αφού το Μποδοσάκειο είναι ένα από τα καλύτερα περιφερειακά νοσοκομεία και προσφέρει υπηρεσίες ανώτατης νοσηλείας εννοώντας πως τέτοια υποδομή και παροχή υγείας να υποβαθμιστεί, όσο και αν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν με διάφορες ερωτήσεις τους να υπενθυμίσουν τις άστοχες δηλώσεις που έκανε προ καιρού η υφυπουργός κ. Γκαγκα πως μια δομή στο νομό θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής.

Το δεύτερο συμπέρασμα που βγήκε σήμερα από την τοποθέτηση του υπουργού στην Πτολεμαΐδα ήταν πως οι ανεμβολίαστοι νοσοκομειακοί γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό θα επιστρέψουν στις θέσεις τους μόνο αν εμβολιαστούν, έτσι απλά συνεχίζοντας να τους έχει απέναντι του... κοινώς λεγόμενος στην πρίζα!!!

Όσον αφορά την υποδοχή του υπουργού στην Κοζάνη ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν της Πτολεμαΐδας αφού οι ανεμβολίαστοι νοσοκομειακοί τον υποδέχθηκαν με συνθήματα εις βάρος του.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ