Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

40 για σήμερα 22/10 τα κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης

40 για σήμερα 22/10 τα κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης

Την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών συνεχίζουν και σήμερα, Παρασκευή, τα κρούσματα στην Ελλάδα, αφού για πέμπτη συνεχόμενη μέρα ο αριθμός ξεπερνάει τις 3.000. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.585 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα από το Λεκανοπέδιο, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.

Βέβαια, για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 675 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 533 κρούσματα.

Ωστόσο, εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ακόμα έξι περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Πρόκειται για τις: Λάρισα με 252, Μαγνησία με 165, Ημαθία με 139, Πιερία με 106, Πέλλα με 105 και Αχαΐα με 100.

Δείτε αναλυτικά:

  Πηγή: https://www.in.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ