Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
vittis 3012/23- 3012/24

Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του «Βίκτωρ»

Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του «Βίκτωρ»

Πυροβόλησε και σκότωσε το σκύλο του γείτονά του
Στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Άρτας θα ξεκινήσει την προσεχή Τρίτη η δίκη του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ δολοφονία του «Βίκτωρ», του οικόσιτου σκύλου του γείτονά του στην περιοχή της Ράχης.

Τον Μάιο του 2020 ο φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε με την καραμπίνα του δύο φορές και σκότωσε τον σκύλο που ζούσε με τον ιδιοκτήτη του σε κτήμα δίπλα στο σπίτι του.

Όπως μεταφέρει το Rotan-News, τη μοιραία ημέρα, ο σκύλος ακολούθησε τον πατέρα του ιδιοκτήτη του, ως την εξώπορτα του αφεντικού του και περίμενε εκεί. Ωστόσο, όπως είπαν οι μάρτυρες ο γείτονας βγήκε ξαφνικά με την καραμπίνα του και πυροβόλησε το ζώο δύο φορές.

Ο κόσμος που πετάχτηκε από τους πυροβολισμούς ρώτησε τον δράστη γιατί το έκανε κι εκείνος, σύμφωνα με το Rotan-News, απάντησε: «Γιατί δικό σου είναι το σκυλί;» ισχυριζόμενος ότι το σκότωσε γιατί μπήκε στην αυλή του και δεν αναγνώρισε ότι ήταν το σκυλί των γειτόνων του.

Κλήθηκε η αστυνομία επί τόπου, έγινε μήνυση από τον ιδιοκτήτη του «Βίκτωρ», αλλά ο κατηγορούμενος κατάφερε να αποφύγει το αυτόφωρο. Ενάμισι χρόνο μετά, θα καθίσει στο εδώλιο.



Πηγή: https://www.newsbreak.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ