Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπών διακινητών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπών διακινητών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Πέντε παράτυποι μετανάστες επέβαιναν στο όχημα που έλεγξαν οι αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων κρύβονταν στο χώρο των αποσκευών!
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών που εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης  παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν και να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας), ο 19χρονος οδηγός του οχήματος αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα στην περιοχή της Ρεντίνας και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Μετά από καταδίωξη πεζή, ωστόσο, ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης, στο πλαίσιο του ελέγχου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πέραν του 19χρονου και του 29χρονου, επίσης αλλοδαπού, συνοδηγού του, στο όχημα επέβαιναν ακόμη πέντε αλλοδαποί (δύο εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, ο ένας ανήλικος). Ο οδηγός και ο συνοδηγός συνελήφθησαν και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και απείθεια.Πηγή: https://www.newsbreak.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ