Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Κεραυνός έπεσε σε αμάξι και το έλιωσε ολοσχερώς

Κεραυνός έπεσε σε αμάξι και το έλιωσε ολοσχερώς

Οι εικόνες από το εσωτερικό του οχήματος προκαλούν τρόμο
Οκεραυνός συγκεντρώνει μια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να φτάσει τα 300 εκατ. βολτ. Παρ’ όλ’ αυτά, συνήθως οι κεραυνοί δεν αποτελούν κίνδυνο όταν χτυπήσουν ένα αμάξι.

Ωστόσο, κάποιες φορές ο κεραυνός μπορεί να έχει πολύ βίαια αποτελέσματα και να αφήσει ένα αμάξι κυριολεκτικά ψηνένο.

Ακριβώς αυτό έγινε και στην περίπτωση ενός Ford Super Duty, το ταμπλό του οποίου έλιωσε όταν κεραυνός χτύπησε το αμάξι.
Ευτυχώς για τον οδηγό, αυτός δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν έπεσε ο κεραυνός.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο κεραυνός πρέπει να χτύπησε το Ford στο παρμπρίζ και να το έσπασε, με την ηλεκτρική εκκένωση να μπαίνει μέσα στο όχημα.

Ακριβώς κάτω από το τζάμι ήταν η πινακίδα κυκλοφορίας του φορτηγού και ίσως να ήταν κι αυτός ένας λόγος για την καταστροφή που προκλήθηκε στο εσωτερικό του αμαξιού.

Τις εικόνες από το κατεστραμμένο αμάξι ανέβασε στο Facebook ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, με την ανάρτηση να γίνεται πολύ γρήγορα viral.

Οι χρήστες φάνηκαν να τρομοκρατούνται από τις συνέπειες του κεραυνού και χαρακτήρισαν πολύ τυχερό τον άντρα που δεν βρισκόταν μέσα στο αμάξι τη στιγμή που το χτυπούσε ο κεραυνός.

"Οπότε οι κεραυνοί μπορούν να ανοίξουν τρύπες στα αμάξια! Το ‘πιασα!" λέει εντυπωσιασμένος κάποιος σχολιαστής.

"Αυτό το παρμπρίζ μοιάζει σπασμένο από το εσωτερικό. Μοιάζει περισσότερο για φωτιά στο ταμπλό… δεν είναι χτύπημα κεραυνού" λέει κάποιος άλλος, που δυσκολεύεται να πιστέψει για τις ζημιές στο αμάξι ευθύνεται ένας κεραυνός.

 

"Είμαι μόνο εγώ ή βλέπει και κάποιος άλλος το πρόσωπο μια θυμωμένης γάτας στο σπασμένο τζάμι του παρμπρίζ;" ρωτάει ένας πολύ παρατηρητικός σχολιαστής με αγάπη στις γατούλες.

"Σε μένα έμοιαζε για νυχτερίδα!" λέει κάποιος άλλος που αγαπάει τον Μπάταμν, τον Άνθρωπο Νυχτερίδα.

"Στην πραγματικότητα, το φορτηγάκι ίσως χτυπήθηκε από κεραυνό που ξεκίνησε μια φωτιά σε ηλεκτρικά κάτω από το ταμπλό, που τα έλιωσε όλα" λέει ένας άλλος.Πηγή: https://www.pentapostagma.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ