Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός Ισθμού – Επιδαύρου

Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν εναέρια και επίγεια μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας φαίνεται πως η κατάσταση τίθεται υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η εικόνα από το πύρινο μέτωπο που σήμανε συναγερμό σε Ρυτό, Αλμυρή και Γαλατάκι, είναι εμφανώς καλύτερη.

Στο σημείο βρέθηκαν οι Υφυπουργοί και βουλευτές Κορινθίας κ. Ταγαράς και Δήμας, καθώς και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 17.30 εστάλη μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, καλώντας τους πολίτες να εκκενώσουν τον οικισμό Ρυτό και να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα, για προληπτικούς λόγους.

Στη «μάχη» με τις φλόγες τέθηκε και το ρωσικό θηρίο Beriev, ενώ από πλευράς Πυροσβεστικής στην περιοχή επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.Πηγή: https://www.newsbreak.gr

BINTEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ