Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Κλειστή η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα λόγω πορείας κατά των βομβαρδισμών στη Γάζα

Κλειστή η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα λόγω πορείας κατά των βομβαρδισμών στη Γάζα

Η κυκλοφορία από το ύψος του Φάρου έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ νωρίτερα έκλεισαν διαδοχικά τόσο η Κατεχάκη, όσο και η λεωφόρος Μεσογείων, λόγω της πορείας διαμαρτυρίας για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, με τους διαδηλωτές να έχουν δώσει ραντεβού κοντά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Λεωφόρο Μεσογείων, με σκοπό να κατευθυνθούν προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Αυτήν την ώρα, εξάλλου, είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα και η Βασ. Σοφίας έως το ύψος του Χίλτον. «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό από τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ που γίνονται με τις πλάτες των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. Απαιτούμε εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015. Απαιτούμε να απεμπλακεί η Ελλάδα από όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που βάζουν σε μεγάλους κινδύνους το λαό και τη χώρα μας», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην εν εξελίξει συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ.Πηγή: https://www.newsbreak.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ