Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΠΑΟΚ: Εντατικοποίηση της δουλειάς και συνεργασίας σε όλα τα τμήματα ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Εντατικοποίηση της δουλειάς και συνεργασίας σε όλα τα τμήματα ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

Σε ευρεία τηλεδιάσκεψη με την παρουσία εκπροσώπων όλων των τμημάτων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αγωνιστικού, εμπορικού, οργανωτικού, διοικητικού και μάρκετινγκ προχώρησε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου Ιβάν Σαββίδης από την έδρα του στο Ροστόφ της Ρωσίας όπου βρίσκεται.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΟΚ, όλα τα τμήματα να συνεργάζονται καθημερινά, με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία, όσο και την εμπορική/οικονομική.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, τόνισε ότι πρέπει να μένει η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συχνή σχεδόν καθημερινή επικοινωνία των τμημάτων και την αγαστή συνεργασία όλων, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σαν ένα μοντέρνο οργανωμένο ευρωπαϊκό club και να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων που ο ίδιος έχει θέσει.Πηγή: https://www.zougla.gr/sports/podosfero/paok/article/paok-entatikopisi-tis-doulias-ke-sinergasias-se-ola-ta-tmimata-zitise-o-ivan-savidis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ