Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αμερικανικών εκλογών και μετ' έπειτα εκδηλώσεων το ανάγνωσμα Β’

Αμερικανικών εκλογών και μετ' έπειτα εκδηλώσεων το ανάγνωσμα Β’

Γιατί στην Ισπανία η .... τελετή ορκωμοσίας του sleepy Joe και της υπόλοιπης κομπανίας προβλήθηκε 11 ώρες νωρίτερα από την επίσημη και προγραμματισμένη ώρα τέλεσης;; (αυτό μας βάζει σε υποψίες για το τι ώρα ή και ποια μέρα έγινε αυτή η τελετή - show μιας και η πρόγνωση του καιρού τη στιγμή εκείνη που μας δείχνανε στην Ελλάδα δεν συνέπιπτε με τα ανάλογα καιρικά φαινόμενα της εκδήλωσης, δηλαδή τη συγκεκριμένη ώρα μας έδειχναν έναν ουρανό - μια ατμόσφαιρα η οποία  ήταν αντίθετη με τις προβλέψεις του καιρού εκείνη τη στιγμή)

 

Άρα αυτό λέτε να μας δικαιώνει όταν γράψαμε προ ημερών πως η όλη τελετή ορκωμοσίας θα γινόταν σε κάποιο στούντιο του Χόλιγουντ;; (Βλέπετε το Χόλιγουντ είναι μεταξύ των σημείων επιρροής της Καμπάλα , της οργάνωσης αυτής η οποία εκτός των άλλων ήταν και υποστηρικτής στην εκλογή του κ. Biden)

 

Παρατηρήσατε στην ... τελετή ορκωμοσίας πως ήταν παντελώς αισθητή η απουσία άλλων ηγετών κρατών ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις;;; ( Θα μου πείτε πως η παρουσία της Lady Gaga κάλυψε κάθε άλλη απουσία... χαχαχα)

 

Γνωρίζετε πως υπάρχει ένα τρίπολο που ποδηγετεί την υφήλιο και ως ένα σημείο τα κατάφερε ;;; Ποιο είναι αυτό ;;; Α) το  Βατικανό Β) το London City και Γ) η Washington D.C.

 

Το Βατικανό μήπως ασκούσε τον έλεγχο της θρησκευτικής εξουσίας, το London City της οικονομικής εξουσίας, και η  Washington D.C. της στρατιωτικής εξουσίας;;;

 

Γνωρίζετε πως το London City βρίσκεται εντός της πόλης του Λονδίνου καταλαμβάνοντας έκταση ενός εκταρίου και είναι κράτος εν κράτει;;

 

Γνωρίζετε πως το Βατικανό που βρίσκεται εντός της Ιταλίας, ο ανάλογος χώρος που κατέχει το καθιστά και αυτό κράτος εν κράτει;;;

 

Γνωρίζετε πως η Washington D.C.  η οποία βρίσκεται πλησίον ή εντός των ορίων της πόλης της Washington (λίγη σημασία έχει ) είναι και αυτή κράτος εν κράτει;;;

 

Για του λόγου το αληθές κάνετε αναζήτηση στο google γράφοντας τις λέξεις Βατικανό , London City , Washington D.C., για να ξέρουμε τι λέμε .

 

Γνωρίζετε πως τόσο το London City καθώς και η Washington D.C. είναι ιδιοκτησία της γνωστής ... οικογένειας Rothschild;;;

 

Γνωρίζετε πως η Washington D.C. παραχωρήθηκε από τη γνωστή οικογένεια πριν δύο αιώνες στην εταιρία Η.Π.Α. Α.Ε. με ΑΦΜ , με την προϋπόθεση να ανήκει στο London City και να αποδίδει φόρους και λογαριασμούς στο παλάτι  της Αγγλίας;;;  ( Είδατε πως λειτουργούσε μέχρι πρότινος το τρίπολο Βατικανό, London City, Washington D.C.;;;)

 

Ο ρόλος τους λοιπόν ήταν:
Βατικανό : να ασκεί θρησκευτική εξουσία (πάντα με γνώμονα το συμφέρον των τρίτων συνεταίρων και περαιτέρω της νέας τάξης πραγμάτων.)
London City : να ασκεί οικονομική εξουσία ( πάντα με γνώμονα το συμφέρον των τριών της παρέας)
Washington D.C.: να ασκεί στρατιωτική εξουσία (βλέπε ΝΑΤΟ , ΟΗΕ, και το κακό συναπάντημα .... πάντα με γνώμονα το συμφέρον της κοινοπραξίας - παρέας των τριών )

 

Αναφερόμενοι στη φράση "κράτος εν κράτει" εννοούμε πώς στα τρία αυτά "μέρη του ορίζοντα" δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παρεμβαίνει και να εισέρχεται άνευ αδείας ...

 

Εμπεδώστε τα λοιπόν και αναμείνατε στο ακουστικό σας ( που λένε χαχαχα) για παραπάνω ενημέρωση την επόμενη φορά . Αρκετά σας κούρασα, απλά η ενημέρωση αποσκοπεί στο να σας βάλω στο κλίμα του τι συνέβαινε ως τώρα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και το τι μέλλει γενέσθαι.

 

Υ.Σ. την επόμενη φορά θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος , λίγη υπομονή.

Κώστας ΒάνηςΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ