Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Κ.Βελόπουλος σε Κ.Μητσοτάκη για εμβόλια: «Δεν του είπε κανείς ότι χρειάζεται 3 χρόνια για να κριθούν ασφαλής;»

Κ.Βελόπουλος σε Κ.Μητσοτάκη για εμβόλια: «Δεν του είπε κανείς ότι χρειάζεται 3 χρόνια για να κριθούν ασφαλής;»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, υποστήριξε πως για να γίνει αυτό πρέπει να είναι ασφαλές το εμβόλιο. 

=Αρχικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που εγγυάται για την ασφάλεια του εμβολίου. «Δεν του είπε κανένας γιατρός ότι ένα εμβόλιο ή φάρμακο χρειάζεται τρία χρόνια για να κριθεί ασφαλές;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι οι παρενέργειες εμφανίζονται μετά από κάποια χρόνια.

«Θα δώσω κι ένα παράδειγμα. Την υπόθεση της Γκοντεργκάν. Η ιστορία του φαρμάκου αυτού είναι από την Γερμανία. Σε όλο τον κόσμο πουλιόταν το φάρμακο και η εταιρία εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές. Μετά από δύο χρόνια, τα παιδιά έβγαιναν χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Δεν ήταν αρτιμελή. Η εταιρία αποζημίωσε μετά από 30 χρόνια τους ανθρώπους» είπε και συμπλήρωσε πονηρά: «Κι αν οι παρενέργειες βγουν μετά από τρία χρόνια; Ένα ερώτημα είναι αυτό...».

Εν συνεχεία, μίλησε για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer στη Νορβηγία. «Και δεν είναι μόνο αυτό, στο Ισραήλ 13 άτομα με παρενέργειες στο πρόσωπο» ανέφερε με αφορμή δημοσίευμα του The Jerusalem Post. «Δεν είναι λύση το εμβόλιο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τα φάρμακα...».Πηγή: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/elliniki-lysi/954281_kvelopoylos-se-kmitsotaki-gia-emvolia-den-toy-eipe-kaneis-oti

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ