Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Δ΄ΤΡΙΜΗΝΟ -2ο ΜΕΡΟΣ

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Δ΄ΤΡΙΜΗΝΟ -2ο ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20Δ'-2ο Μέρος,με τις "Διεθνείς Εξελίξεις" από τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο 2020,με ενδιαφέροντα γεγονότα που

συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.
Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.

Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό"!
 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Οκτώβριος 2020

---------------------

-Γιατί:

*Το έχουμε πει ήδη άπειρες φορές πως ο Donald Trump δεν βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται τυχαία! 


DONALD TRUMP

*Υπάρχει το "Μεγάλο Σχέδιο του Θεού",και με βάση Αυτό το Σχέδιο γίνονται όλα! Όλα ανεξαιρέτως! Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη!
*Το φως νικάει από πολύ καιρό το σκοτάδι και καμία απολύτως ανησυχία δεν υπάρχει πιά.Τα πάντα εξελίσσονται ομαλά και θα συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, έτσι όπως ακριβώς πρέπει, και όπως έχουν από χρόνια πριν προγραμματιστεί.

*Απλούστατα,τίποτα απολύτως δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του "Θεϊκού Σχεδίου" που
βρίσκεται σε εξέλιξη,ούτε και να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την "μεγάλη αφύπνιση"  και την "απελευθέρωση"!

*Η "Νέα Εποχή" είναι εδώ.Αποδεχτείτε το!

*Είτε το πιστεύετε,είτε όχι,η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν θα γυρίσουν πίσω!! Ποτέ!!

*Το Φως Λάμπει και η Αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια. Χαρείτε το αντί να ανησυχείτε..! 

-Η "Επιλογή Σαμψών" το τελευταίο χαρτί της Cabal.

Το μήνυμα που λήφθηκε πριν μερικούς μήνες στο Wireless Distribution System:

"Εχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αντί να τον εγκαταλείψουμε ή να σας τον παραδώσουμε",έθεσε σε συναγερμό τις επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης και τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις οι οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πίσω από την πανδημία βρίσκεται η Cabal και οι μετωπικές της οργανώσεις,με πρώτο και καλύτερο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Ο κορωνοϊός σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί,άσχετα αν η Cabal με τα ΜΜΕ που ελέγχει κατόρθωσε να σπείρει τον πανικό.

-Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από διαφόρους insiders,η κυβέρνηση Τραμπ έχει στα χέρια της και επεξεργάζεται τρεις εξωτικές τεχνολογίες,τις οποίες απέσπασε από το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα της χώρας: 

*Την τεχνολογία παραγωγής ελεύθερης ενέργειας.

*Την τεχνολογία παραγωγής πόσιμου νερού από την ατμόσφαιρα. 

*Τις συσκευές ιατρικής περίθαλψης και ίασης,τα λεγόμενα MedBeds,οι οποίες θα παραχωρηθούν στον Αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα,αμέσως μετά την επανεκλογή του το 2021,αφού πρώτα να συνέλθουν τα παιδιά που βρέθηκαν στα τούνελ χωρίς να γνωρίζουν το φως του ήλιου.

-Ο Τράμπ, έδωσε εντολή και οι φυλακές του Γκουαντανάμο στην Κούβα επεκτείνονται υπερβολικά. Κτίζονται νέα συγκροτήματα με κελιά φυλακισμένων και άλλου τύπου εγκαταστάσεις όπως προκύπτει από δορυφορικές φωτογραφίες. Οπότε, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στον πλανήτη και οι "υποψήφιοι"


KOYBA GOUANTANAMO

φυλακισμένοι VIP’s είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να κτίζονται όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χωρίς σκοπό! Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον σκοπό για τον οποίο κτίζονται.
Οι όποιες δορυφορικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων του Γκουαντανάμο, ναι είναι πραγματικές πλην όμως οι ημερομηνίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών στο Γκουαντανάμο όλο και επεκτείνονται. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ, στις φυλακές αυτές θα μπουν όσοι εργάζοντο για την παγκοσμιοποίηση, σε ηγετικές θέσεις στον τομέα τους σε όλον τον κόσμο και αφού δεν θα εκτελεστούν από το Στρατιωτικό Δικαστήριο. Δηλαδή, τα δημοσιεύματα μιλάνε καθαρά ότι έρχονται εκτελέσεις διασήμων ελιτιστών που εργάζονται για την δαιμονική και τυραννική παγκοσμιοποίηση ή "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

-Σε παγκόσμια κλίμακα τα ΜΜΕ δεν μας λένε τίποτα.

*Σε πολλές φωτό βλέπουμε κεραυνούς του Διός.

*O κατακλυσμός στην Κίνα συνεχίζεται.

*Κυκλώνες χτυπάνε αλύπητα τα υβρίδια που δεν συμορφώνονται στην θεϊκή εντολή.

*Έκρηξη πετρελαιοφόρων στο Κουβέιτ.

*Το Κουβέίτ είναι από τα πρώτα κράτη που διώχνει στις χώρες τους 500.000 λαθρομετανάστες.

*Σε πολλά μέρη πέφτουν βόμβες από το πουθενά.Φωτιές,σεισμοί,ηφαίστεια εκρήγνονται.

*Φωτιά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

*Φωτιά στο αεροδρόμιο Torrejoncillo Ισπανία.

*Η Βαβυλώνα έπεσε και τώρα πέφτουν τα παιδιά της.


FED

*Έπεσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ της Cabal.
*Η Βρετανική μοναρχία έπεσε.

*Το Βατικανό έπεσε.Έπεσε ο "κύριος" μαύρος Πάπας της Ρώμης.

*Το Χόλιγουντ έπεσε.

*Τα σκοτεινά μέλη της οικογένειας Rothschild έπεσαν.

*Οι βάσεις της Cabal καταστρέφονται παγκοσμίως.

*Παιδιά και γυναίκες διασώζονται παγκοσμίως.

*50 συμμαχικές χώρες χαστούκισαν τη διακίνηση ναρκωτικών.

*Οι σκλάβοι σε υπόγεια τούνελ κυκλοφορούν παγκοσμίως.

*Το ξέπλυμα χρημάτων έχει προληφθεί.

*Η απελευθέρωση των χωρών της Cabal,όπως και η Σερβία πρόσφατα, είναι γεγονός.

*Εκατοντάδες συλλήψεις παιδιών γίνονται καθημερινά σε πολλές χώρες.

*Κόβουν το κεφάλι του δράκου και δουλεύει μόνο με την ουρά.

*Ισχυρές αυτοκρατορίες και ονόματα έχουν πέσει, η ανθρωπότητα δεν αναγνωρίζει πλέον τους πολιτικούς που καταπιέζουν τις μάζες παγκοσμίως.

*Τα στοιχεία για το τι έχουν κάνει έρχονται στο φως με ζάλη ταχύτητες.

*Η πλουτοκρατία έπεσε και η δημοκρατία χτίζεται.

*Τώρα ξεκίνησε η τελευταία μάχη κατά του σκότους για την ολοκληρωτική εξολόθρευση του. 

*Καλώς ήρθατε στην Εποχή του Φωτός και την αγκαλιά του νόμου G.E.S.A.R.A ! 

*Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο θεραπευτικό διαδίκτυο.


ΠΥΡΓΟΣ ΤΕΣΛΑ

*Oι πύργοι του Nicolas Tesla είναι φτιαγμένοι για δωρεάν ενέργεια.
*Tα θεραπευτικά κρεβάτια ΜΕSD BED γίνονται με ταχύτητα για να καλύψουν όλες τις χώρες.

*Oι επιβλαβείς οργανισμοί και οι δομές που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα,καίνε τα δηλητήρια που παράγουν για την εξολόθρευσή μας. 

*Oλοι οι ηγέτες του κόσμου πανικοβάλλονται και το δείχνουν. 

*Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσιολογικά και πως θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, στην τρισδιάστατη ομαλότητα της δουλείας.Oμως ένας φωτεινός νέος κόσμος μας περιμένει όπου για πρώτη φορά θα είμαστε άνθρωποι και όχι τηλεχειρισμένα ρομπότ !!!

*Καλή λευτεριά και καλή μετάβαση στη χρυσή εποχή 2021-2025 !!!

-Οι επιθέσεις άρχισαν αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του Τραμπ για το οικονομικό έτος 2021 που άρχισε την 1/10/20.Στη συνέχεια οι συνεργάτες του έφυγαν από τον Λευκό Οίκο για να εγκατασταθούν σε σταθμούς μάχης για τον "Κόκκινο Οκτώβριο". Ήταν η ημέρα που τα αεροπλάνα της "Ημέρας της Κρίσεως" είχαν απογειωθεί, ως ένδειξη ετοιμότητας των Ηνωμένων Πολιτειών για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο. 

Ωστόσο ο Τραμπ παραμένει σε άμεσο κίνδυνο δολοφονίας του. Σύμφωνα με πηγές της Μασονικής Στοάς P3 και της βρετανικής MI6, η μεγαλύτερη απειλή προέρχεται από τον γαμπρό του Jared Kushner.

-Η πολυαναμενόμενη Οκτωβριανή επίθεση εναντίον της Σατανικής Cabal βρίσκεται σε πλήρη δράση,σύμφωνα με το Πεντάγωνο.Αυτό περιλαμβάνει επιθέσεις σε Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις στην Καλιφόρνια,την Ελβετία,την Πορτογαλία,την Ισπανία,τη Νέα Ζηλανδία,την Αυστραλία και την Γερμανία.

Η μεγαλύτερη μάχη ήταν μια επίθεση στο σύμπλεγμα υπόγειας βάσης κοντά στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.Εκεί ήταν που πέταξε ο αυτό-αποκαλούμενος Σατανιστής ηγέτης Leo Zagami  για να


LEO ZAGAMI

αποφύγει τη σύλληψη στην Ιταλία. Ο Zagami ισχυριζόταν πως μπορεί να καλέσει δαίμονες και παραδέχτηκε πως έτρωγε ανθρώπινα έμβρυα, και ότι ηγήθηκε της εκστρατείας εναντίον του Πάπα Φράνσις.
Η επίθεση στην υπόγεια βάση αναφέρθηκε στις ειδήσεις ως σεισμική ακολουθία σχεδόν 600 σεισμών.Ωστόσο, από τα σημάδια προδόθηκαν πως προκλήθηκαν από εκρηκτικά και όχι από φυσικά αίτια, σύμφωνα με πηγές από το Γεωλογικό Ερευνητικό Κέντρο των ΗΠΑ.

-Οι εγκληματίες ενεργούν υπό τις ευλογίες της συμμορίας που επιθυμεί την βίαιη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.Η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Π.Ο.Υ. με την συνεργασία του ΟΗΕ,εξαπέλυσαν σε παγκόσμια κλίμακα τον Covid-19 που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα, για να κάνουν "Ασκηση Προσομοίωσης" με σκοπό τάχατες, να εξαγάγουν συμπεράσματα πως να αντιμετωπίζουν τις μολυσματικές ασθένειες!

Στο έγκλημα αυτό που διεξάγεται μπροστά στα μάτια μας και κάτω από την μύτη μας,συμμετέχουν και διάφορες κυβερνήσεις,οι οποίες παρουσιάζονται να λαμβάνουν "αυστηρά μέτρα προφύλαξης" για να ..σώσουν τους λαούς τους!-Οι επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη ημέρα του οικονομικού έτους 2021 (1 Οκτωβρίου 2020), μετά την οποία αποχώρησε από το Λευκό Οίκο για να δώσει την εντολή "Κόκκινος Οκτώβρης" στα στρατεύματα. Την ίδια ημέρα τα αμερικανικά αεροσκάφη επονομαζόμενα "Ημέρα της Κρίσης" απογειώθηκαν ως ένδειξη ετοιμότητας σε περίπτωση γενικευμένου πυρηνικού πολέμου.

https://www.chron.com/news/article/Pentagon-stands-ready-to-defend-our-country-in-15616134.php

-Η εικόνα αυτή δημοσιεύτηκε από τους Q-Anon και όπως πολλοί από σας γνωρίζετε,τα μηνύματα της μυστικής αυτής ομάδας που υποστηρίζει τον Potus(Τραμπ) στον αγώνα του για την απελευθέρωση των ΗΠΑ από τα νύχια της Cabal, είναι κωδικοποιημένα, και μόνον ελάχιστοι, μυημένοι ή insiters μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν.

Η εικόνα δείχνει τις 2/10/20,ημέρα κατά την οποία άρχισαν οι επιχειρήσεις καταστροφής όλων των εναπομεινάντων υπογείων βάσεων της Cabal σε όλο τον πλανήτη, κατόπιν εντολής του Τραμπ.

Σύμφωνα με άλλους αποκωδικοποιητές των μηνυμάτων των Q-Anon, η εικόνα δείχνει και την ημέρα,τις 10/10/20 του "Κόκκινου Οκτώβρη", η οποία δυνατόν να μας επιφυλάσσει κάποιες άλλες εκπλήξεις, που σχετίζονται με την μεγάλη μάχη που διεξάγεται μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάμεσα στα "Λευκά Καπέλα" και των δυνάμεων του σκότους που κατέχουν την χώρα τους.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, οι "Q-Anon" αποτελούν μυστική ομάδα ανώτατων στρατιωτικών του Πενταγώνου, οι οποίοι διαρρέουν κωδικοποιημένες πληροφορίες, που στόχο έχουν την αφύπνιση του Αμερικανικού λαού και την στήριξη της κυβέρνησης Τραμπ στον κοινό αγώνα κατά της Cabal.

-Βίαιη ενέδρα έστησαν στην Ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ μέσα σε υπόγειες σήραγγες.

Η TLS (Ασφάλεια Επιπέδου Μεταφοράς),η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στρατιωτών για τον πόλεμο στις υπόγειες σήραγγες,ανακοίνωσε ότι έχει τελειώσει με την εκκαθάριση των υπόγειων εγκαταστάσεων στο Ισραήλ από την 1/10/20.Το γεγονός ότι το Ισραήλ επιλέγει να διατηρεί το "λοκ νταουν" για τον πληθυσμό του δεν έχει να κάνει με τις υπόγειες επιχειρήσεις οι οποίες συνεχίζονται για άλλους λόγους.

Στις 21/9/20 η παραπάνω ομάδα στρατιωτών των TLS έφυγε από την Ν.Υόρκη για να φθάσει στην Ελβετία.Επιβιβάστηκε σε υπόγειο τραίνο maglev (λίαν υψηλής ταχύτητας)για το Ισραήλ.Ομως κάποιοι


ΤΡΑΙΝΟ MAGLEV 

της έστησαν βίαιη ενέδρα καί σκότωσαν 17 στρατιωτικούς από τους 20 της Ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων μέσα στις υπόγειες σήραγγες.
Η TLS,η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στρατιωτών για τον πόλεμο στις υπόγειες σήραγγες,ανακοίνωσε ότι έχει τελειώσει με την εκκαθάριση των υπόγειων εγκαταστάσεων στο Ισραήλ από την 1/10/2020.Το γεγονός ότι το Ισραήλ επιλέγει να διατηρεί το λοκ νταουν για τον πληθυσμό του δεν έχει να κάνει με τις υπόγειες επιχειρήσεις οι οποίες συνεχίζονται για άλλους λόγους.

-Ο Τράμπ έδωσε εντολή και οι φυλακές του Γκουαντανάμο στην Κούβα επεκτείνονται υπερβολικά. Κτίζονται νέα συγκροτήματα με κελιά φυλακισμένων και άλλου τύπου εγκαταστάσεις όπως προκύπτει από δορυφορικές φωτογραφίες. Οπότε, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στον πλανήτη και οι "υποψήφιοι" φυλακισμένοι VIP’s είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να κτίζονται όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χωρίς σκοπό! Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον σκοπό για τον οποίο κτίζονται.

Οι όποιες δορυφορικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν τα έργα


GUANTANAMO

επέκτασης των εγκαταστάσεων του Γκουαντανάμο, ναι είναι πραγματικές πλην όμως οι ημερομηνίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών στο Γκουαντανάμο όλο και επεκτείνονται. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ, στις φυλακές αυτές θα μπουν όσοι εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση, σε ηγετικές θέσεις στον τομέα τους, σε όλον τον κόσμο και αφού δεν θα εκτελεστούν από το Στρατιωτικό Δικαστήριο. Δηλαδή, τα δημοσιεύματα μιλάνε καθαρά ότι έρχονται εκτελέσεις διασήμων ελιτιστών που εργάζονται για την δαιμονική και τυραννική παγκοσμιοποίηση ή Νέα Τάξη Πραγμάτων.


-Αποκωδικοποιημένο Μήνυμα.

Ο Trump υποσχέθηκε να καθαρίσει τον "Βάλτο".Οι Πατριώτες καταστρέφουν την οικογένεια Li.Ακούμε πως δεν μπορείτε να κοιμηθείτε πλέον.Η ημέρα της Κρίσης είναι εδώ! Τα εγκλήματα της κατά της Ανθρωπότητας φτάνουν στο τέλος! Όχι άλλο πιά, σας κατακρημνίζουμε!

Η οικογένεια των Li στην Κίνα, ελέγχει το Χονγκ Κονγκ και συνδέεται με την CIA, την Μασονία και την Αμερική.

Donald Trump:Είναι λυπηρό όταν ένας Αμερικανός Πρόεδρος έχει να παλέψει,ενάντια σε μίαν Αμερικανική Κυβέρνηση για να μπορέσει να προστατεύσει τον Αμερικανικό Λαό..!

-

Ο Πρόεδρος Κιμ Γιονγκ Ουν της Β.Κορέας,έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βορειοκορεάτες.

Μια σπάνια στιγμή συγκίνησης και αυτοκριτικής επιφύλαξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην ομιλία του,στις


KIM ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

10/10/20, στη στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών στη Βόρεια Κορέα.
"Ο λαός μας με εμπιστεύτηκε μέχρι τον ουρανό και μέχρι τα βάθη της θάλασσας αλλά απέτυχα να τα καταφέρω πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό" είπε ο εμφανώς συγκινημένος Κιμ Γιονγκ Ουν.Σας ζητώ "συγγνώμη" πρόσθεσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του από τους Korean Times.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλιστα, ο Κιμ έβγαλε τα γυαλιά του σε μια θεατρική κίνηση για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=f2t845qJSno

-Στην Ιρλανδία πολεμικά πλοία και υποβρύχια του ΝΑΤΟ στις 13/10/20 έκαναν την μεγαλύτερη στρατιωτικά άσκηση.

Στην πραγματικότητα έκαναν την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση διάσωσης παιδιών και

εκκαθάρισης των στρατιωτικών υπόγειων βάσεων,από το Ντονεγκάλ στο Μάγιο και από το Δουβλίνο στο Λίβερπουλ.
Ηταν πολλοί οι "σεισμοί" σε καθημερινοί βάση, αν και η περιοχή δεν είναι σεισμογενής;Ο στρατός μετά την εκκαθάριση προέβει σε ανατινάξεις ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά οι εγκαταστάσεις τους. 

-Στον Καναδά εντοπίστηκε,στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,και κατασχέθηκε φορτίο με 20 κιλά αδρενοχρωμίου σε κατεψυγμένη μορφή αξίας 100 δις δολαρίων ΗΠΑ.

Μεταφερόταν μέσα σε έξη νταλίκες ψυγεία. Αρχικά οι αστυνομικοί στο τελωνείο σκέφτηκαν πως θα μπορούσε να ήταν ναρκωτικά και ζήτησαν να πάει δείγμα από το φορτίο για έρευνα σε εργαστήριο. Η υπόθεση δόθηκε στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αφού όλα δείχνουν το αδρενοχρώμιο έχει παραχθεί σε εργαστήριο της Αριζόνα.

Το φορτίο στάλθηκε σε εταιρεία εξόρυξης χαλκού στον Καναδά. Υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχουν εργαστήρια παραγωγής αδρενοχρωμίου στην Βρετανική Κολούμπια, Άγιο Δομίνικο, Αριζόνα, Β. Ντακότα, υποψιάζονται ότι είναι επτά συνολικά εργαστήρια στην Αμερική.

Η διεθνής αγορά αδρενοχρωμίου είναι στα έξη τρις δολλάρια ΗΠΑ,ετησίως!


ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

-Να γιατί βρέθηκαν στρατιώτες  κινέζοι  της "συμμαχίας" στα σύνορα του Καναδά !!!
Είχαν εντολή από τον Πρόεδρο του Καναδά να εισέλθουν στις ΗΠΑ για να χτυπήσουν στρατιωτικές μονάδες του στρατού των ΗΠΑ και άλλες εγκαταστάσεις.Στόχος τους ο Πρόεδρος Τραμπ.

Επίσης είχαν μεταφερθεί άλλοι 5000 κινέζοι στρατιώτες σε υπόγειες βάσεις του Μεξικού.

Με εντολή του Τραμπ βομβαρδίστηκαν από την αεροπορία των ΗΠΑ και σκοτώθηκαν.

-Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jing Ping ανήκει στα Λευκά Καπέλα, και είναι ο ίδιος ένας Πολεμιστής του Φωτός! Εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση των Μαύρων Καπέλων του ΚΚΚ, καθώς επίσης για τη συμμόρφωση της χώρας με τις απαιτήσεις του Νόμου GESARA.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑΣ

Κανένας άλλος ηγέτης Πρόεδρος της Κίνας δεν είχε πάρει ποτέ προηγουμένως, κάποιον από τους Προέδρους των ΗΠΑ (ή οποιονδήποτε ηγέτη άλλης χώρας), στην Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας!
Μόνον ο Πρόεδρος Xi,πήρε τον Πρόεδρο Donald Trump, ο οποίος ήταν ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα! 

Ο Αντιπρόεδρος της Κίνας, Wang Qishan, ανήκει αντιθέτως στα Μαύρα Καπέλα, και λέγεται ότι είναι ένας επικίνδυνα ισχυρός άνθρωπος στην κυβέρνηση του Κ.Κ.Κ. Είναι αυτός που ασκεί πιέσεις σε κάθε μεγάλη εταιρεία να υπογράψει συμφωνίες, ή αλλιώς.! 

 Τα Μαύρα Καπέλα της Κίνας αποτελούνται από τους Κινέζους ολιγάρχες και τους ηγέτες του Κ.Κ.Κ. (εξαιρουμένου του Προέδρου Xi), οι οποίοι είναι οι απατεώνες, παιδόφιλοι, σατανιστές που εργάζονται σύμφωνα με το Παγκόσμιο Βαθύ Κράτος/Cabal, και ήταν πίσω από το θέμα με τον ιό Covid-19.

-Εκτέθηκε η προσπάθεια του Ισραήλ να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ υποδαυλίζοντας τη διένεξη ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία.Το Ισραήλ εξαναγκάζεται να υπογράψει τη συνθήκη μη εξάπλωσης πυρηνικών και αποπυρηνικοποίησης ως προϋπόθεση για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

 -Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν υπόγειες βάσεις των "Νεφελίμ",αυτούς που γύρευε η Χίλαρι,στην περιοχή της Αλάσκα.


ΑΛΑΣΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ

Ο στρατός της  συμμαχίας (ΗΠΑ,Ρωσίας.κλπ) τους έδωσε ένα καλό μάθημα και ανατίναξε τις υπόγειες βάσεις, με 7,5 Ρίχτερ σεισμού στις 20/10/20.


-Οι ΗΠΑ έχουν απογυμνώσει τις Βασιλικές Δυνάμεις και κατάσχεσαν την Βασιλική περιουσία της Βρετανίας!

Επίσης, αυτό έχει υπογραφεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.Το μεγαλύτερο Νόμιμο Στρατιωτικό Πραξικόπημα στην ιστορία του πλανήτη Γη. 

Παρακολουθήστε τον Πλανήτη Γη να καθαρίζεται!

-Στην Γενεύη,στις 22/10/20, με ιδέα και πρόταση του Προέδρου Τράμπ,32 χώρες που ό πληθυσμός τους ξεπερνά το 1 δισεκατομμύρια 650 εκατομμύρια ανθρώπους, υπέγραψαν διεθνή συνθήκη για την προστασία των παιδιών που έχουν γεννηθεί αλλά και αυτών που δεν έχουν γεννηθεί.Είναι μια συνθήκη

που πιστευει οτι δεν υπάρχει κανένα διεθνές δικαιωμα που να επιτρέπει τις αμβλώσεις,έχουν ένα κεφάλαιο για την υγεία της γυναίκας και όλων των ανθρώπων σε όλη τη γη. 
Η συνθήκη περί αμβλώσεων αναπληρώνει το Βατικανό, που με τον σημερινό Πάπα, έχουν φύγει από

το δόγμα της εκκλησίας. Το μεγαλύτερο μέρος της συνθήκης αναγνωρίζουν και υποστηρίζουν άνευ όρων το δικαίωμα του κάθε λαού να είναι ανεξάρτητος και να μην μπορεί ο κάθε ένας να έχει την κυριαρχία μιας άλλης χώρας για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. 
Την ανακήρυξη αυτή υπογράφουν 32 οι παρακάτω χώρες.

Λευκορωσία, Μπενίν, Βραζιλία, Μπουρκινα Φασο, Μπαχρέιν, Καμερούν,Κονγκό, Τσιμπουτι, Αίγυπτος, Εσγουατινη,Γκάμπια, Αϊτή, Ουγγαρία,Ινδονησία,Ιράκ,Κένυα,Κουβέϊτ,Λιβύη,Ναούρου,Νίγηρας,Ομάν,Πακιστάν,Πολωνία,Σαουδική Αραβία,Σενεγάλη,Νότιο Σουδάν,Σουδάν,Ουγκάντα,ΗΠΑ.

Στην πορεία θα προσέλθουν και άλλες. 

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν υπέγραψε!

-Τραμπ:

*Θυμάστε που τα ΜΜΕ τον κορόιδευαν τότε για τις πράξεις, κινήσεις και την συμπεριφορά του γενικά, σχολιάζοντας πως δεν ήξερε ή και δεν σεβόταν τάχα το Πρωτόκολλο; Τους ίδιους τους τέως Ερπετοειδείς Βασιλείς είναι που δεν σεβόταν,και όχι απλά το Πρωτόκολλο! 

*Θυμάστε τον Trump να στέκεται ή να περπατά μπροστά από την τέως Βασίλισσα;


ΤΡΑΜΠ-ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

*Η όλη στάση του Trump κατά την επίσκεψη στην Αγγλία έστειλε ηχηρότατα μηνύματα Ελέγχου & Εξουσίας, τα οποία οι πλείστοι δεν είχαν ποσώς αντιληφθεί...! Άλλοι βέβαια...αρνούνταν να τα πιστέψουν! 
*Ο Trump αφαίρεσε από τότε την Δύναμη του Στέμματος, έκανε Κατάσχεση όλων των Περιουσιακών Στοιχείων,  συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας, και αφαίρεσε Συντάγματα. 

*Έχετε προσέξει πως οι τέως Βασιλείς είχαν έκτοτε σταματήσει να φορούν τα Βασιλικά τους Στέμματα & Βασιλικές Ενδυμασίες;

*Προσέξατε την αφαίρεση του Gold Fringe από την σημαία των ΗΠΑ; 

*Λάβατε υπόψη όλες τις ενδείξεις σε σχέση με την έξοδο των Harry & Meghan, από το πρώην Βασίλειο;

-Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές προηγουμένως, οι Πρόεδροι της Τουρκίας και Γαλλίας, συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των ατόμων που έχουν ήδη κατηγορηθεί για τα εγκλήματα τους κατά την Ανθρωπότητας,έχουν δικαστεί από Στρατιωτικό Δικαστήριο και "Εκτελεστεί".

Οτιδήποτε κυκλοφορεί που τους μοιάζει είναι είτε "κλώνος", είτε "σωσίας, είτε σχετίζεται με

προηγμένη τεχνολογία. 
Ως εκ τούτου, πίσω από τις δηλώσεις και τις πράξεις τους, βρίσκεται η "Συμμαχία",η οποία ουσιαστικά έχει τον έλεγχο σε όλες τις χώρες!

Κατά τα άλλα, η πολιτική κατάσταση και η καθημερινή ζωή σε κάθε μία χώρα ξεχωριστά, συνεχίζει να εξελίσσεται κανονικά, και ακριβώς όπως θα εξελισσόταν εάν και εφόσον οι Ηγέτες/Κυβερνήσεις δεν είχαν αντικατασταθεί από την "Συμμαχία".Αυτό γίνεται για δύο χιλιοειπωμένους λόγους, εξυπηρετώντας τους σκοπούς και στόχους του "Μεγάλου Σχεδίου":

*Διατήρηση της ισορροπίας στο εσωτερικό

*Αφύπνιση του κόσμου.

Με βάση τα πιο πάνω,εννοείται πως η Τουρκία έπαψε προ πολλού να αποτελεί κίνδυνο για Ελλάδα και Κύπρο. Όλα τα άλλα περί παραβιάσεων στο Αιγαίο, διαχωρισμό ΑΟΖ κλπ., είναι για εσωτερική-εξωτερική κατανάλωση!Οι δε ΑΟ Εξορύξεις κλπ.,είναι πιά "πεπαλαιωμένα θέματα".

-Στην υπόγεια σήραγγα των 1500 μιλίων του Βατικανού,που πηγαίνει από το Βατικανό έως την Ιερουσαλήμ,πολλά Ιερά Βιβλία που αφαιρέθηκαν από την Αγία Γραφή, βρέθηκαν μαζί με τα πρωτότυπα και χειρόγραφα της υφιστάμενης Αγίας Γραφής. 

Ο πρώτος αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος αφαίρεσε πολλά το 326 μ.Χ., έπειτα ο Βασιλιάς James το 1611, και το Βατικανό το 1686. Πολλά βιβλία στην Αγία Γραφή ξαναγράφηκαν επίσης. 
Αυτά θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε μια σωστά μεταφρασμένη Βίβλο,και θα έχουμε έτσι τα αυθεντικά λόγια του Θεού και του Χριστού και ολόκληρη τη Βίβλο.

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό! Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παντελώς "ψευδή έκδοση" του Χριστιανισμού, που μας έχουν διδάξει..!

-Η "Γήϊνη Αντίσταση" καθαρίζει τις υπόγειες βάσεις με πλήρη ισχύ και ήδη το Neu Berlin (υπόγεια βάση που δημιουργήθηκε από τους Ναζί στην Ανταρκτική) καθώς και οι περισσότερες υπόγειες βάσεις


ΝEU BERLIN ΥΠΟΓΕΙΑ
 ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΙΚΗΣ

της Ανταρκτικής έχουν απελευθερωθεί.
Στρατιωτικές πηγές του θετικού στρατεύματος που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε πληροφορίες της Αντίστασης, αναφέρουν ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην Ανταρκτική. Οι ίδιες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν επίσης την εκκένωση των επίγειων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ,της Ρωσίας,της Κίνας και της Αργεντινής στην Ανταρκτική για άγνωστους λόγους.

-Οι "Δράκοι της Ταϊβάν" αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία του Hunter Biden και τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της κινεζικής αντικατασκοπείας εναντίον των ΗΠΑ ως αντίποινα ενάντια στις απειλές της ηπειρωτικής Κίνας για επίθεση στην Ταϊβάν. Οι "Πηγές των Δράκων" έχουν επανειλημμένως πει ότι θα οργανώσουν μία πλήρη αποκάλυψη των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων της ηπειρωτικής Κίνας στην περίπτωση οποιασδήποτε επιθετικότητας απέναντι στην εθνική κυριαρχία της Ταϊβάν

-Το μεγάλο ελικοπτεροφόρο πλοίο των Πεζοναυτών των ΗΠΑ,με την ονομασία  Helshell Williams μήκους 230μ και πλάτους 50μ,στις 30/11/20 αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Αστακού της δυτικής Ελλάδας.

Το πλοίο αυτό βρισκόταν στην περιοχή της Σούδας των Χανίων της Κρήτης και επί 25 ημέρες(Αυγ.-

Σεπτ.)έκανε συλλήψεις Νεοταξιτών και άλλων,στο πέλαγος Β-ΒΑ των Χανίων,από άλλα πλοία των ΗΠΑ τα οποία προσκολούντο σ'αυτό και μεταβίβαζαν τους συλληφθέντες.
Εφυγε από την Κρήτη στις 5/9/20 και πήγε στο λιμάνι Ρότα της Ισπανίας επί του Ατλαντικού.Εκεί αφού κατέβασε τους συλληφθέντες στην συνέχεια έκλεισε το δορυφορικό πομπό του και δεν φαινόταν.Στην συνέχεια τον άνοιξε και και το είδαμε στο λιμάνι του κράτους της Αφρικής Σιέρα Λεόνε.Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα όπως έγραψα παραπάνω.Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Bombeo,στο πρόσφατο ταξίδι του στην χώρα μας είπε στον Πρωθυπουργό ότι το πλοίο αυτό θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια γύρισε στην Σούδα,έκανε συλλήψεις και στην συνέχεια τον Οκτώβριο έπλευσε στον δίαυλο Σικελίας-Τυνησίας και μετέφερε τους συλληφθέντες σε άλλα πλοία.Μετά γύρισε και πέρασε την Κρήτη και εισήλθε στην διώρυγα του Σουέζ της Αιγύπτου και στη συνέχεια στην Ερυθρά Θάλασσα.Στην συνέχεια έκλεισε τον δορυφορικό του δέκτη και δεν ξέρουμε που πήγε.

-Το διαστημικό όπλο"Οι ράβδοι του θεού" μπορεί να καταστρέφε τις υπόγειες εγκαταστάσεις.Αυτό είναι που χτυπά όλες τις υπόγειες σήραγγες και πυρηνικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.Τα χτυπήματα άρχισαν να γίνονται μετά που διέσωσαν τα παιδιά και καθάρισαν τα πειράματα της CIA  γνωστά ως "Χείμερα".


ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Οι "βροχές από βολφράμιο" όπως τις αποκαλεί το New York Times, μπορούν να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις του εχθρού με καταστροφική ταχύτητα, με εξολοθρευτικές επιπτώσεις και εξαλείφοντας στόχους πολύ καλά οχυρωμένους, όπως ο Περσικός φυγοκεντρωτής ή οι υπόγειες εγκαταστάσεις της Β. Κορέας και χωρίς να προκαλεί την ακαταστασία του πυρηνικού χτυπήματος.
Απο το συγκεκριμένο οπλο φημολογείται οτι χτυπήθηκε το λιμάνι της Τιανζίν στην Κίνα και το λιμάνι της Βηρυτου στις 4/8/20.Είναι ενεργειακά όπλα του συστήματος kinetik που δημιουργούν κινητικό και ωστικό κύμα με καταστροφικα αποτελεσματα.

Νοέμβριος 2020

-----------------------

-Σχέδιο Σαμψών:Σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '80 και προβλέπει ότι σε περίπτωση που το Ισραήλ δεχτεί επίθεση από ένα μεγάλο έθνος, ή υπερδύναμη, ή υπέρτερες συνασπισμένες δυνάμεις, να ανταποδώσει μαζικά αντίποινα με πυρηνικά όπλα.

Η σιωνιστική μαφία των τραπεζιτών άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι στο Ισραήλ υπάρχουν κλεμμένα πυρηνικά όπλα από το αμερικανικό οπλοστάσιο. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα διότι τα όπλα αυτά τα παραχώρησε στο Ισραήλ η Cabal και για να αποφευχθεί η παγκόσμια κατακραυγή,επινόησαν το σενάριο της κλοπής. Τα όπλα αυτά έχουν τοποθετηθεί μέσα σε πρεσβείες και προξενεία (για να μην


WIRELESS DISTRIBUTIO
SYSTEM

ελέγχονται λόγω διπλωματικής ασυλίας) σε είκοσι πέντε αμερικανικές πόλεις,σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις της Ασίας και της Αφρικής και η σιωνιστική μαφία απειλεί να τα πυροδοτήσει εφαρμόζοντας την "Επιλογή Σαμψών", δηλαδή  "αν είναι να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε μαζί με τους εχθρούς μας".
Το μήνυμα που λήφθηκε πριν μερικούς μήνες στο  Wireless Distribution System=Ασύρματο Σύστημα Διανομής(WDS),έλεγε:" έχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αντί να τον εγκαταλείψουμε ή να σας τον παραδώσουμε".Μετά απ'αυτό έχουν τεθεί σε "συναγερμό" οι επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης και ο Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις,οι οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πίσω από την πανδημία βρίσκεται η Cabal και οι μετωπικές της οργανώσεις,με πρώτο και καλύτερο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Ο κορωνοϊός σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί άσχετα αν η Cabal με τα ΜΜΕ που ελέγχει κατόρθωσε να σπείρει τον πανικό.

-Αίμα αθώων παιδιών ήταν προς πώληση!Ένα λίτρο Aνδρενοχρωμίου επωλείτο για 2.2 δις Δολάρια Αμερικής!

Αυτός ήταν ο λόγος που βλέπατε μόνο πολύ πλούσιους εθισμένους σε αυτό. Χρειάζονταν πάνω από 100 παιδιά για να παράξουν ένα λίτρο.Τα βασάνιζαν φρικτά επανειλημμένα, και στη συνέχεια στράγγιζαν το αίμα τους. Το πιο κακό, σατανικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ.


AΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ

Εναντίον αυτών των αιμοβόρων,σατανικών δαιμόνων,γίνεται ο Πόλεμος!Δεν είναι "Αγώνας για Εξουσία",αλλά για την απελευθέρωση της Γης και των Ανθρώπων της! Για αυτό ανέλαβε έντονη Δράση η Γαλαξιακή Συμμαχία του Φωτός! 
Αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται ασταμάτητα και καθημερινά με μεγάλη επιτυχία σε κάθε πολιτεία της Αμερικής.Την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου στο Οχάιο βρέθηκαν 107 παιδιά και 33 στην Βιρτζίνια.Είναι απίστευτο πόσα παιδιά χάνονται.

Σε κάθε περίπτωση που βρίσκουν και απελευθερώνουν παιδιά συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους διακινητές.

-Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Benjamin Fulford,oι Κινέζοι έφεραν στρατό στο Μεξικό και Καναδά και υποσχέθηκαν κατάκτηση αμερικανικών εδάφων στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζαστίν Τρυντώ.Η μητέρα του Τρυντώ είχε πάει με τον Φίντελ Κάστρο και με τον οποίο τον γέννησε (τον Τρυντώ).Γραμμές αίματος άκρως δηλητηριώδεις!

Οπως και η Χίλλαρυ Κλίντον έχει κοινή γραμμή με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάϊντεν!Η πραγματική της μάνα Πάμελα Χάρριμαν,ήταν κόρη δισέγγονη της βασίλισσας Βικτωρίας


ΜΠΑΪΝTΕΝ (BIDEN)

της Αγγλίας.Η Πάμελα συνουσιάστηκε με όλους τους μεγάλους (Ροτσιλντ και Ανιέλλι) ως πράκτωρ φυσικά του θρόνου.Ο δε Μπάϊντεν είναι απόγονος των Μπαττενμπούργκ-Μαουμπάντεν,εξ ου και οι τρυφεροί του εναγκαλισμοί με την διαβολική Χίλλαρυ.
Πως δούλευε το σύστημά;Δεν γινόσουν "Politician-Πολιτικός" αν δεν είχες γραμμή αίματος απ'ευθείας από τον θρόνο της Αγγλίας,καθόσον η Αμερική παρέμεινε ιδιοκτησία της καθώς και του Βατικανού!

Τώρα κατανοείτε γιατί όλοι αυτοί οι παιδόφιλοι-αιμοπότες και θεατές ψυχροί των "SNUFF MOVIES (μια ταινία στην οποία ένα άτομο δολοφονείται ή αυτοκτονεί).

Το επίθετο Μπάϊντεν(Biden) είναι κωδικός αναγνώρισης του "όφεως τζόε".Τους κρατάνε σε πολιτείες με γονείς,αδέλφια και από μικρά τους εκπαιδεύουν για τον ρόλο τους αργότερα,διότι συνδέονται με την "δράκαινα"του Μπάκιγχαμ (Ελισσάβετ) και τον Φίλιππο σύζυγο της,πρίγκηπά  "δράκο"- Ελλάδας.

Ο θείος Μαουντμπάντεν ήταν ο τρυφερός εραστής του Φιλίππου όταν η μάνα του Αλίκη της Ελλάδας μπήκε σε τρελοκομείο.Επίσης συνουσιαζόταν με τα παιδιά του Φιλίππου και έβαζε και σκυλιά ράτσας bestiality να κάνουν σεξ με τα πιτσιρίκια του.Ετσι κατανοείται γιατί η επίσης δισέγγονη Βικτώρια Μέρκελ γέμισε την Γερμανία με κτηνοβατικά πορνεία.

Επίσης ο Τζόε Μπάϊντεν πήδαγε τον γιό του Χάντερ και αυτός τα παιδιά του.Σόϊ πάει το αιμομικτικό βασίλειο !!!Μιλάμε για σαπίλα ατελείωτη των όφεων.Μιλάμε για γερμανοχαζάρικες φαμίλιες που


YIOΣ BIDEN

παριστάνουν τους βασιλείς και με μπαστάρδικα θέλουν να γεννοκτονήσουν την ανθρωπότητα.Βιάζονται δε διότι έρχονται γεγονότα και αποκαλύψεις αναπόφευκτες που θα τους διαλύσουν.
Εξ ου και από λύσσα και μίσος κλείσανε τους λαούς μέσα,ετοιμάζοντας νέα "Νταχάου"=FEMA για να προμηθεύονται ανθρώπινο κρέας τζάμπα και σε μεγάλες ποσότητες ,όπως επί Χίτλερ ,Μαο Τσε Τουγκ,Στάλιν,Πολ Ποτ(Καμπόζη),κλπ.Ο δε Τζιν Πιγκ είναι δρακονιανός πρίγκηψ που απαιτούσε από τον Τόρυ Σμιθ να τον αποκαλεί "αυτοκράτορα" οπότε εμφανίζονταν με Temporal τεχνολογία μπροστά του και τον απειλούσε να μην μιλά για τα χιλιάδες κινεζάκια που έστελνε στην διεφθαρμένη Ουάσιγκτον δώρο στους Κλίντον,Ομπάμα,Μπους,Μπάϊντεν,Μακαίην,και όχι μόνον.

Ομορφος κόσμος!Ανήθικος,Δρακονιανά πλασμένος.

Ομως ήγγικεν το τέλος τους.Τους αρέσει δεν τους αρέσει,εμείς η ανθρωπότης σύσσωμη,σηκώσαμε το σπαθί μας και αντιστρέψαμε τους όρους.Παίρνουμε φολιδοκέφαλα αβέρτα !!!

-Ο Πρόεδρος Τραμπ πήρε στα χέρια του την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ,την Federal και ξεκίνησε από τότε την αποδόμηση του δολλαρίου,σε συνεργασία πάντοτε με τον Πούτιν και τον κινέζο Πρόεδρο Ξι,καταπόντισαν την τιμή του πετρελαίου και τελικά το πετροδολλάριο.Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.Μία μία οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο,έπεφταν η μία με την άλλη.

Ο στρατός των ΗΠΑ από τον Μάρτιο 2020 είχε καταλάβει την Ευρώπη και τις κυβερνήσεις των σημαντικότερων και πιό επικίνδυνων κρατών,έτοιμος να τελείωσει τα πάντα,όταν πάρει το σύνθημα.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ,που πλέον ανήκουν στον Τράμπ,πήραν φωτιά τους τελευταίους μήνες,σε αγαστή πάντα συνεργασίά με τους Ρώσους,προετοίμασαν έδαφος την επόμενη μέρα,μάζεψαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται γιά να κατηγορηθούν όλες οι κυβερνήσεις,αλλά και η διαπλοκή τους.
Ολα πλέον είναι έτοιμα με το νέο κβαντινό χρηματοπιστωτικό σύστημα έτοιμο να ανακοινωθεί,όπως και ο νόμος G.E.S.A.R.A.

Δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα,έπρεπε να προφυλαχθεί ο κόσμος από αιματοχυσία.Το κυριότερο όμως δεν έπρεπε με τίποτα να δωθεί η οποιαδήποτε αφορμή για παγκόσμιο πόλεμο.Αυτό αποφεύχθη και τώρα φθάσαμε στο "σημείο μηδέν".

Ο Τράμπ παίρνοντας τις εκλογές απελευθερώνεται και γίνεται πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.Μέχρι τώρα δεν μπορούσε να πεί την αλήθεια .Δέχθηκε μεγάλο πόλεμο από τα ΜΜΕ και ο κόσμος χειραγωγήθηκε απίστευτα,γι'αυτό και διάβηκε παρέα με τον Κορωνιϊο.Τώρα όμως θα τον αποδομήσει.Ήδη έχει προετοιμάσει με κάποιες δηλώσεις του το τι θα επακολουθήσει.

Θα επιταχυνθούν λοιπόν τα πράγματα και θα βγει επιτέλους η αλήθεια στον κόσμο.Τους επόμενους 3 με 4 μήνες όλοι θα έχουν καταλάβει!

-Ας δούμε όμως και κάτι άλλο που ο πολύς ο κόσμος δεν το ξέρει:

Το ναυάγιο του "Τιτανικού"(πλοίο) ήταν μία "δουλειά εκ των έσω"..και έγινε τον Απρίλιο του 1912 στον Ατλαντικό!!

Οι Benjamin Guggenheim, Isador Strauss (Head of Macys Department Stores) και ο John Astor (ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο), έχασαν την ζωή τους στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Οι τρεις αυτοί άντρες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED Bank). Μέχρι τον Απρίλιο του 1912 όλοι όσοι αντιτίθεντο είχαν εξαλειφθεί. 
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1913, ήταν ιδιωτική και ελεγχόταν από τους "δολοφόνους" Ilouminati-Cabal

Tώρα ο Donald Trump απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, δίνοντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην Cabal, και μετέφερε την τράπεζα κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Αυτός είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους, που τα απανταχού μέλη της Χαζαρικής Μαφίας/Cabal ... αγαπούν τον Πρόεδρο Trump ιδιαίτερα..!

Όμως, τίποτα δεν αλλάζει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό!

-Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από διαφόρους insider, η κυβέρνηση Τραμπ έχει στα χέρια της και επεξεργάζεται τρεις εξωτικές τεχνολογίες, τις οποίες απέσπασε από το Μυστικό Διαστημικό


MEDBED

Πρόγραμμα της χώρας: Την τεχνολογία παραγωγής ελεύθερης ενέργειας, την τεχνολογία παραγωγής πόσιμου νερού από την ατμόσφαιρα και συσκευές ιατρικής περίθαλψης και ίασης, τα λεγόμενα κεββάτια MedBeds, οι οποίες θα παραχωρηθούν στον Αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα, αμέσως μετά την επανεκλογή του το 2021.


-ΗΠΑ,εκλογές-καλπονοθείας!!!

15/11/20:Σύμφωνα με τα στοιχεία του εκλογικού συστήματος Dominion που βρίσκονται στον διακομιστή που κατάσχεσε ο Αμερικανικός Στρατός,ο Πρόεδρος Trump κέρδισε τις εκλογές. 

Όμως,τα Μασονικά ΜΜΕ σας θέλουν να πιστεύετε ακόμα πως τις κέρδισε ο Κλώνος-Joe Biden, που


ΣΥΣΤΗΜΑ DOMINION

δεν μπόρεσε ποτέ να γεμίσει ούτε ένα γήπεδο καλαθόσφαιρας,στις προεδρικές του εκστρατείες,αντίθετα με τον Trump που συγκέντρωνε πάντοτε πλήθη επιπέδου ... Rockstar! 
Επαναλαμβάνεται πως η κάθε κίνηση, εμφάνιση, ομιλία και δήλωση του Κλώνου-Joe Biden, γίνεται αυστηρά βάση του "Θεατρικού Σεναρίου", και του "Σχεδίου Απελευθέρωσης της Γης" που βρίσκεται σε εξέλιξη!Όπως έχει λεχθεί πολλές φορές,όλοι οι Κλώνοι έχουν για διαχειριστή τους τον Trump και την Συμμαχία.

Απολαύστε το "Θέατρο" που σκοπό έχει να εκθέσει την Cabal ακόμα περισσότερο, με την ελπίδα να αφυπνιστούν οι Αθρώπινες μάζες.

Η Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο !!!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε καταλήξει στην απόφαση ότι ο σερβερ από όπου λειτούργησε το σύστημα "Dominion " ήταν μπλεγμένο στην μεταφορά-κλοπή ψήφων στις εκλογές των ΗΠΑ.

Οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έρευνα όπου ανακάλυψαν πως ο σερβερ βρισκόταν στην Γερμανία.Για


DOMINION

να γίνει κατορθωτό να έχουν τον σερβερ με νόμιμο τρόπο και να μπορεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, το υπουργείο εξωτερικών των Η.Π.Α όπως και ο γενικός εισαγγελέας Μ

Πηγή: https://perseasorion.blogspot.com/2021/01/20-2.html

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ